• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakola yapılan şikâyet

SiriusY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
28
8
1
37
Merhaba hanımlar,bilgi almak istediğim bir konu var.. eşimin eski eşi hakkımda bir şikayette bulunmuştu,mart ayında karakoldan aradılar ve ifade verdim aynı şekilde şikayetçi olduğumu belirttim ama 6 ay geçmesine rağmen hicbir dönüş olmadı. Artık aynı ilde de yaşamıyorum,karakola da sorma imkanim yok, kısacası bu şikayetin akıbeti ile alakalı nerden nasıl bilgi alabilirim.

Merhaba hanımlar,bilgi almak istediğim bir konu var.. eşimin eski eşi hakkımda bir şikayette bulunmuştu,mart ayında karakoldan aradılar ve ifade verdim aynı şekilde şikayetçi olduğumu belirttim ama 6 ay geçmesine rağmen hicbir dönüş olmadı. Artık aynı ilde de yaşamıyorum,karakola da sorma imkanim yok, kısacası bu şikayetin akıbeti ile alakalı nerden nasıl bilgi alabilirim.
E devletten bakın hakkınızda dava açılmış mı diye

Muhtemelen karşı taraf şikayetinden vazgeçti,çünkü ifademi verirken yaptığı şikayetin haksız olduğunu, yalan iftira olduğunu belgeledim ama işte şikayeti geri cektiyse bile tarafıma bilgilendirme yapılmaz mi?

1.olay karakoldan savcılığa intikal eder.
2.savcı gerekli görürse ifadenizi almak için tekrar çağırır istemezse emniyettekiyle yetinir
3.savcı dava açıp açmayacağına karar verir, iki türlü de karar size bildirilir.
4.bahsi geçen yerin yoğunluğuna göre bu süreç uzun da sürebilir.

1.olay karakoldan savcılığa intikal eder.
2.savcı gerekli görürse ifadenizi almak için tekrar çağırır istemezse emniyettekiyle yetinir
3.savcı dava açıp açmayacağına karar verir, iki türlü de karar size bildirilir.
4.bahsi geçen yerin yoğunluğuna göre bu süreç uzun da sürebilir.
Iki durumda da bana bilgi gelir yani,ben de bunu öğrenmek istemiştim. Teşekkür ederim.

Back
X