- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
Arkadaşlar merhaba kamudayım malum esnek çalışma çıktı biz iki kişiyzi ofiste bir de müdür! var ama ne müdür..adam zaten kadın gibi süreklii ağzında dedikodu bayansal muhabbetler dinlemek istemiyoruz gelip geçerken hep başkaları hakkında konuşuyor..mesela ofise biri geliyor yıkama yağlama arkasından o çıktıktan sonra bunu da hiç sevmem çok salak diyor.hiç bişey bildiği yok işler bizim üzerimizden yürüyor akşama kadar chat yapıyor o kısmı eşini ilgilendirir. gelgelelim knuya biz dönüşümlü çalışmaya başladığımız için ben geldiğimde diğer arkadaş olmuyor o varken ben olmuyorum ona bnm hakkımda konuşuyor bana onun hakkında bu artık katlanılmaz oldu ve bizim arkadaş olduğumuzu birbirimize söyleyebileceğimizi düşünmüyor konuşturmamaya çalışıyoruz en azından tavrımı koyup bn sert cevap vericem artık yakında en azından müdürdür diye saygı gösterdim ama haketmiyor sinirlerimiz çok gerildi üçümüz yüzleşip adamı utandıralım diyoruz sizce? yani birbirimize söylediğimizi bilsin
Hem de iki kere (!)Şimdi siz niye kadınlara dedikoducu falan dediniz ki?
aynen bnden için fazla zayıfladı diyormuş o arkadaşım için de bana aşırı kilolu diyor bayansal muhabbet olmuyor mu yanlışmıyım erkek kişisinin özellikle de müdürün diyeceği şeyler miBayansal muhabbet mi
bnm esmer olmam iyimiş güzelmiş okey ama yazın fazla yanıyormuşum kapkara çirkin oluyormuş bu da bayansal muhabbet değil mi bronzlaşma ten rengi ne bilim bayanlar arasında döner ama bununki fikir söyleme de değil yüz buruşturarak dalga geçmeBayansal muhabbet mi
Kadınsal muhabbet demek daha doğru. Ama kilo muhabbetini erkekler de bolca yapiyo benceaynen bnden için fazla zayıfladı diyormuş o arkadaşım için de bana aşırı kilolu diyor bayansal muhabbet olmuyor mu yanlışmıyım erkek kişisinin özellikle de müdürün diyeceği şeyler mi
olabilir evet hatalı giriş yapmış olabilirim fakat öyle de bir gerçek var bnm onayladığım sevdiğim bişe asla değil bir kadın olarak ama bunu genellikle kadınlar yapıyor köy yerinde özellikle kayınvalidem köyde oturuyor komşular bir araya gelip sürekli dedikodu ve irrite oluyorum baştan aşağı herkesi çekiştiriyorlar kaçıp gidiyorum ordan bu adamın da onun bunun hakkında yanımda konuşmasına da tahammülüm yok sırf müdür diye dinlemek zorundaymışım gibi dinledim yıllardırBaşlangıç cümlelerinizin tamamı kadınları aşağılar nitelikte.
Dedikodu kadınlara mal olamaz, kötü bir alışkanlık, kötü insan alışkanlığı.
Okumuş etmiş insansınız, hayatınızda bayansal diye bir şey duydunuz mu gerçekten?
kadınsaldır o.
Kadın gibi dedikodu diyebiliyorsunuz, kadın demekten utanmayın.
vah vah tüh Türkçem kıt maalesef ama mühendisim ve alanımda iyiym sadece demekki affolaBaşlangıç cümlelerinizin tamamı kadınları aşağılar nitelikte.
Dedikodu kadınlara mal olamaz, kötü bir alışkanlık, kötü insan alışkanlığı.
Okumuş etmiş insansınız, hayatınızda bayansal diye bir şey duydunuz mu gerçekten?
kadınsaldır o.
Kadın gibi dedikodu diyebiliyorsunuz, kadın demekten utanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?