Karaktersiz Olmak?Ne Yapsam Bilemedim..

Ben böyle durumlarda meditasyonu çok faydalı buluyorum. Kendini sevme, kendini olumlama, geçmiş yaşam şifası gibi bilinçaltına işleyen meditasyonlar var. Sakin bir anında kulağına takıp dinlemeni tavsiye ederim. Malum video sitesinde bulabilirsin.

Hepinize selam.Önceki açtığım konulardan belki tanıyanınız vardır.Çok küçük yaşta annem bana bakmadı anane ve teyze baskısı ezilme küçümseme ile büyüdüm okul yıllarımda çok sıkıntılı geçti hep kullanıldım dalga geçildim dayak yedim kimse değer vermedi güçlü bi karakterim yoktu kendimi savunamadım.Bugün siz değerli büyüklerime şunu danışmak istiyorum ben hiç değer görmüyorum insanlardan ben değer veriyorum kimseye bi zararımda dokunmuyor ama kimse hiç değer vermiyor.İletişim problemim var insanlarla sanırım yani yemin ederim iyi niyetten başka bişey yapmıyorum geçen yıl ünide bi arkadaşım vardı ben aramasam mesaj atmasam asla arayıp sormaz çok soğuk ve net davranırdı ama benden sonra tanıştığı kıza ise öyle yapmadı gayet sıcak ve samimi davrandı.Yurtta kızlar da üzerime gülerdi yamuk yürüdüğüm için(hastalık sebebi yıllardır yamuk yürüyorum tedavisi yok) dışarı çıkıp bişeyler yapmaya davet ederdim kimse gelmezdi.Bu yıl dil kursuna gidiyorum gayet güleryüzlü egosuz yaklaşıyorum ama yine de kimse değer vermiyor diğerleri birbirini instadan ordan burdan eklemişler bir allahın kulu bana istek atmadı.Niye bu kadar değersizim değer görmüyorum bilemiyorum.Bide hiç bi erkek kankam yok erkeklerden utanıyorum zaten özgüvenimde yok ama bunu belli etmemeye çalışıyorum insanlara.Sizce neler yapmalıyım nasıl bi karaktere sahip olmalıyım ki değer görebileyim?
Öncelikle başkalarından önce sen kendine değer vermelisin... Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla bunlar hiç umrunda bile olmayacak... bırak gereksiz insanları kendine neler katabileceğine bak özgüvenli ol... ne kadar kusursuz olsanda insanlar konuşacak dalga geçecek birşeyler bulurlar... seni kıracak üzecek hiç bir söyleneni umursama... geçmişte yaşadıklarının geleceğine engel olmasına izin verme... daima mücadele et, kendini de üzme...

Sna sureklı yazıyoruz ama sen hala aynı kafadasın onu bunu sunu bırak sen kendime bk kendini degiştir kımseyle arkdas olmak zorunda degılsın suan için..önce kendını sev kendini onar kendini tedavi et...sen kendinle barıştığın zaman bunların hepsi düzelecek..kimsenin senı sevmesine ihtiyacın yok senin kendini sevmene ihtiyacın var ....
Lütfen artık burs yazılanları sadece okuma hayatına gecır...insanlar ne dusunurse dusünsün önemli olan sen ne dusunuyorsunuz..onlar kim ki onlardan deger sevgi ilgi bekliyorsun..sen onları sllmadıgın sürece degerlerım kıymetli olacaksın..
Ama lütfen rtık su depresıf hayattan cık..nedenleri sebepleri bırak olacaklara bak

Back
X