- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
Merhabalar hanımlar , benim bi derdim var. 6 yıllık bi ilişkim ve değişik bi sevgilim var. Şöyle değişik bazen çok iyi , çok merhametli , çok üstüme titreyen ve herkesçe takdir gören biri. Bazen de küfür eden , aşağılayan , dediğim dedik olan , şiddet eğimli bir insan. İyi yönleri gerçekten çok iyi , çok iyi anlaşıyoruz falan ama kötü yönleri de bi o kadar bezdiriyor. Geçenlerde bana gayet sakin bir şekilde senin en büyük sorunun karaktersiz oluşun dedi
tartışıyorduk ama sinirle falan değil gayet sakin söyledi. Ben de o zaman ayrıl benden , neden karaktersiz biriyle sevgilisin dediğimde seviyorum işte falan dedi. Ben de ama ben artık seni sevmek istemiyorum, böyle yaparsan seninle evlenmek de istemem dedim. Gözleri doldu , kalktı gitti. Biliyorum ki bu ilişkiye devam etmem sağlıklı olmayacak , ama seviyorum ve gerçekten o kadar iyi yanı var ki ilişkiyi bitirmeye kıyamıyorum. Başka biri olsa hayatımda onunda kötü yanları olacak diye düşünüyorum. Ne olur siz olsanız ne yaparsınız , akıl verir misiniz 

Son düzenleme: