• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastası bi sevgilim var

canım ya o düzelmeli,ya da ondan uzaklaşa bileceğin bir yere gitsen kısa süreliğine(unutmak,ve uzaklaşmak için)

bence arkadaşın anlattığı kadarıyla düzelme kapasitesi olmayan biri. bikere bulaştınmı tehditte eder böyleleri bela da olur, iş işten geçmeden dengesiz birinden ayrılmalı:20:

aşkın gözü kördür diye boşuna demiyorlar. başkaları için "ayrıl" demesi kolay.bi insan karşısındaki insanı hayatından çıkaracak güçte değilse kim ayrıl demiş kim bırak demiş hiç bişey umrunda olmuyor... böyle durumlarda insan hep aklıyla kalbi arasında kalır.ben hep aklımı dinlemeye çalışsam da içimden geleni yaptım... işin zor gibi.eğer gücün varsa hiç bişey seni tutamaz zaten...

kafam çok karışık ya artık ağlayamıyorum bile okadar alıştım ki bu davranışlarına canım

ayrıl demek kolay değil. mutlaka nerdeyse her insan tatmıştır sevgilisinden ayrılmayı hatta ondan sonra yeni bi ilişkiye başlamıştır. ayrılıkta insanlar için. seviyo diye de dövdürsün bari kendini. yapmayın:20:

canım ya keşke bu kadar basit olsa bak okumak istiyosan konum bu : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/468744-hala-seviyorum-yapicam.html
:43: sende anlarsın şimdi nasıl biri olduğunu :43:

okudum canım:/ ama hep içinde bi ruh hastası hali varmış canım:/ güçlü olman lazım canım nice ayrılanlar var düşün,insan sadece kendi başına geldi sanıyor o an ama öyle değil..benim de 1 buçuk yıllık ilişkim var ,o ayrılalım demedi ama lafı oraya getirdi ,ilk çok kötü oldum ama,zaman yine çare olmaya devam ediyor,aslında birden düzelmek imkansız zaten:31:

bence arkadaşın anlattığı kadarıyla düzelme kapasitesi olmayan biri. bikere bulaştınmı tehditte eder böyleleri bela da olur, iş işten geçmeden dengesiz birinden ayrılmalı:20:

evt haklısın canım da ,bazen sevdiğin için ,karşı tarafın düzeleceğini umuyorsun,ummak istiyorsun:50:

okudum canım:/ ama hep içinde bi ruh hastası hali varmış canım:/ güçlü olman lazım canım nice ayrılanlar var düşün,insan sadece kendi başına geldi sanıyor o an ama öyle değil..benim de 1 buçuk yıllık ilişkim var ,o ayrılalım demedi ama lafı oraya getirdi ,ilk çok kötü oldum ama,zaman yine çare olmaya devam ediyor,aslında birden düzelmek imkansız zaten:31:

düzelicegmizi ben hiç düşünmüyorm canım soğutmak için mi yapyo acaba of ya bildiğin deli bu çocuk

düzelicegmizi ben hiç düşünmüyorm canım soğutmak için mi yapyo acaba of ya bildiğin deli bu çocuk

bir sorunu yoksa eğer,ayrılmak istiyor ama bunu başaramadığın için böyle dengesizce davranıyor canım:31: ama cnm şimdilik ondan hayır yok zarardan başka:31:

bir sorunu yoksa eğer,ayrılmak istiyor ama bunu başaramadığın için böyle dengesizce davranıyor canım:31: ama cnm şimdilik ondan hayır yok zarardan başka:31:

seni seviyorum diyo elveda diyo ben tamam diyince yan çiziyo çözemiyorum ya sır gibi bi adam deli etti beni

of sizide yordm valla kendi sorunumla k.bakmayın :43:

aşk olsun canım,insan böyle paylaşınca az da olsa rahatlıyor,diğer türlü olmuyor zaten:34: ama unutma canım,onsuz olamam diye düşünme,ondan önce nasıl yaşıyorsan ,onsuz da yaşarsın,kolay olmasa da:31:

aşk olsun canım,insan böyle paylaşınca az da olsa rahatlıyor,diğer türlü olmuyor zaten:34: ama unutma canım,onsuz olamam diye düşünme,ondan önce nasıl yaşıyorsan ,onsuz da yaşarsın,kolay olmasa da:31:

yarın napıyım ararsa canım ya tavrım nasıl olmalı

yarın napıyım ararsa canım ya tavrım nasıl olmalı

tavrın hiç bir şey olmamış gb olmasın canım(çünkü o da hiç bir şey yapmamış gb davranır),açık sözlü ol böyle mutlu olmadığın ,üzüldüğünü belirt(bunun için bir şey yapmayacaksan,ben sürdüremem bu ilişkiyi falan demelisin) ve ayrılmaktan korkma canım,şu an o hayatında ama mutlu değilsin,o olmasa hayatında belki daha mutlu olacaksın.sen şu an her şeyim o gözünle baktığın için öyle geliyor,ama ilk kendine değer vermelisin ki başkaları da versin sana değer..seni seviyorum demesi yetmez canım bunu hissetirmesi lazım ,o yüzden hemen yumaşama ..yoksa bu durum devam eder :19:

tavrın hiç bir şey olmamış gb olmasın canım(çünkü o da hiç bir şey yapmamış gb davranır),açık sözlü ol böyle mutlu olmadığın ,üzüldüğünü belirt(bunun için bir şey yapmayacaksan,ben sürdüremem bu ilişkiyi falan demelisin) ve ayrılmaktan korkma canım,şu an o hayatında ama mutlu değilsin,o olmasa hayatında belki daha mutlu olacaksın.sen şu an her şeyim o gözünle baktığın için öyle geliyor,ama ilk kendine değer vermelisin ki başkaları da versin sana değer..seni seviyorum demesi yetmez canım bunu hissetirmesi lazım ,o yüzden hemen yumaşama ..yoksa bu durum devam eder :19:

cok dogru söylemişsin aynen böyle yapcam yeter ya ne bu çektiğim valla bu yaşta yaşlandım cok sagol canım ya

cok dogru söylemişsin aynen böyle yapcam yeter ya ne bu çektiğim valla bu yaşta yaşlandım cok sagol canım ya

ne demek canım:69:,sen yeter ki güçlü ve kararlı ol,o zaman her şey daha kolay olacak..benim de çok umutsuzluğa düştüğüm oluyor yine de kendime güç veriyorum,elimden geleni yaptım,vicdanım rahat o düşünsün diyorum..sen de elinden geleni yaptın,vicdanın rahat olsun,o düşünsün canım:34: ben çıkıyorum canım ,gelişmeleri yazarsın:34:

Son düzenleme:
ne demek canım:69:,sen yeter ki güçlü ve kararlı ol,o zaman her şey daha kolay olacak..benim de çok umutsuzluğa düştüğüm oluyor yine de kendime güç veriyorum,elimden geleni yaptım,vicdanım rahat o düşünsün diyorum..sen de elinden geleni yaptın,vicdanın rahat olsun,o düşünsün canım:34: ben çıkıyorum canım ,gelişmeleri yazarsın:34:

benmde vicdanım rahat cunku elmden gelenı fazlasıyla yptım yazarım tabi canım cok sagol kendine dikkat et bende ckıyorm görüşürüz :3:

İçki içmek demek beyin hücrelerine zarar vermek demek, bu da bilincin üstünü örtmek demek.. İleride böyle bir 'beyne' sahip insanla beraber olmak-ömür paylaşmak ister misin?

Kendini kimse değiştirmez canım sakın bekleme ,ya böyle kabullenirsin ya da bir çiz atarsın. Acı ama gerçek,ksuura bakma cnm.

eğer sabırlıyım bu dengesizliğini çekerim diyorsan devam et. ama yok yorulurum çekemem bununla ömür geçmez diyorsan yol ver gitsin.

Asla evlenilmemesi tipler
1.ruh hastaları
2.alkolikler 00
3.kumarcılar 0 4. Dayakçılar aklın çok karışmış anan seni tekrar doğurmuyacak ayrıl bu adamdan

Back
X