KARALAHANA'nn setiklerine baylacaksnz...

orc12.jpg

orc10.jpg

orc8.jpg

bana abartili geldi sadeden hoslanirim ve tek renk tercihim benim

elbiseleri baştan sona dolaştım inanılmaz güzeller hele renk kombinasyonlarına bayıldım bayıldım gece gece çıldırdım bilgisayarın başında saol canım bunlara benzer kıyafetleri arabistanda gördüm ama inanılmaz pahalılar canım ama çok muhteşemler canım türkitede maalesef bu kadar güzel kıyafetler yok maalesef yoksa bizde biliriz gözümüzün zevkini değilmi?

sevgili karalahana zevkine bayıldım bacım ama bide bunların markalarını, nerden bulabileceğimizi yazsaydın bacım kaydirigubbakcemile5

..

arap usulü olan elbiseler haric güzel kombineler var

fakat kiyafetlerden ziyade aksesuarlar cok hos

hele o babetlere bayildim
boshayallersmile

selam kızlar bende sızler gıbı çok merak ettım bu modellerın yerını fakat sevgılı karalahana hıc cvp yazmadı ben sızler için arastırıp buldum belkı tam adresı degıl ama bunlar gıbı ve daha fazlası facebook tesetturlu gençlık grubunda.tek yapmanız gereken gruba katılmak ve bı adres daha butık ummı.arkadaslar zaten fotografların mutlaka bı kenar köşesinde ad yazar sadece googleye yazın umakaydirigubbakcemile5zemuszemusrım faydalı olmuşumdur

selam kızlar bende sızler gıbı çok merak ettım bu modellerın yerını fakat sevgılı karalahana hıc cvp yazmadı ben sızler için arastırıp buldum belkı tam adresı degıl ama bunlar gıbı ve daha fazlası facebook tesetturlu gençlık grubunda.tek yapmanız gereken gruba katılmak ve bı adres daha butık ummı.arkadaslar zaten fotografların mutlaka bı kenar köşesinde ad yazar sadece googleye yazın umakaydirigubbakcemile5zemuszemusrım faydalı olmuşumdur

eğer topiğin üst sayfalarını okuma şansın olduysa verdiğim cevapları görmen gerekirdi.
benb netten kombin resimleri eklediğimi belirttim.
satış yerleri yada nereden bulabilceğimiz konusunda bir fikrim yok sadece fikir olsun diye resim ekliyorum çünkü...

öğretmenim 15 tatile giricez inşallah ama resimlere baktıkça alışverişe gidesim geldi. umarım tatili zararsız çıkarırım:1:

Back
X