45 çocuktan sadece biri mi söylemiş ya, keşke ipini tamamen koparmadan birileri şikayet etseydi
Çocuklar çok küçük, muhtemelen korkmuşlardır söylemeye. Çok yazık gerçekten.
"Çocukların orada ne işleri varmış? Gitmeselermiş, kötü şey tabii ama önlemini alacaksın. "
Kadınlara tecavüz ve tacizlerde "o da önlemini alsaymış, o saatte dışarda ne işi varmış" diyen arkadaşlar artık bu argümanların bunu meşrulaştırdığını anlasalar.
Çocuklar için de içim acıdı, nasıl atlatacaklar bu travmayı kahretsin.
umarım o adam bir daha gün ışığı göremez, heryerde ifşa edilir, idam demiyorum, idam edipte böylelerini birden hayattan koparmamalı yoksa ödül olur
Yalnız bu ikisi farklı şeyler. Söz konusu 9 10 yaşındaki kendini koruma yeteneği olmayan, neyin ne olduğunu bilemeyecek bir çocuk. Anne baba elbette evladını koruyacak ve öyle yerlere göndermeyecek. Kapalı kapılar ardında ne olur bilinmez."Çocukların orada ne işleri varmış? Gitmeselermiş, kötü şey tabii ama önlemini alacaksın. "
Kadınlara tecavüz ve tacizlerde "o da önlemini alsaymış, o saatte dışarda ne işi varmış" diyen arkadaşlar artık bu argümanların bunu meşrulaştırdığını anlasalar.
Çocuklar için de içim acıdı, nasıl atlatacaklar bu travmayı kahretsin.
Yalnız bu ikisi farklı şeyler. Söz konusu 9 10 yaşındaki kendini koruma yeteneği olmayan, neyin ne olduğunu bilemeyecek bir çocuk. Anne baba elbette evladını koruyacak ve öyle yerlere göndermeyecek. Kapalı kapılar ardında ne olur bilinmez.
Orada ne işi varmışcı olunmuyor bunu söyleyince. Ergin bireylerin diledikleri yere girme özgürlüğü var ve olmalı da ama çocuklar için aynı şey söz konusu değil. Bir çocuğun kim olduğu bilinmeyen kişilerle yalnız bırakılması doğru kabul edilemez.
Habere söyleyecek laf bulamıyorum bile. Bu adam din diyanet diyordu o çocukları evde toplarken öyle mi? Insanlik nereye saklandı acaba.
İnsanlık nereye saklandı bilmiyorum ama biran önce ortaya çıksa iyi olur zira böyle haberleri okumaya devam edicez bu gidişleYalnız bu ikisi farklı şeyler. Söz konusu 9 10 yaşındaki kendini koruma yeteneği olmayan, neyin ne olduğunu bilemeyecek bir çocuk. Anne baba elbette evladını koruyacak ve öyle yerlere göndermeyecek. Kapalı kapılar ardında ne olur bilinmez.
Orada ne işi varmışcı olunmuyor bunu söyleyince. Ergin bireylerin diledikleri yere girme özgürlüğü var ve olmalı da ama çocuklar için aynı şey söz konusu değil. Bir çocuğun kim olduğu bilinmeyen kişilerle yalnız bırakılması doğru kabul edilemez.
Habere söyleyecek laf bulamıyorum bile. Bu adam din diyanet diyordu o çocukları evde toplarken öyle mi? Insanlik nereye saklandı acaba.
Yalnız bu ikisi farklı şeyler. Söz konusu 9 10 yaşındaki kendini koruma yeteneği olmayan, neyin ne olduğunu bilemeyecek bir çocuk. Anne baba elbette evladını koruyacak ve öyle yerlere göndermeyecek. Kapalı kapılar ardında ne olur bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?