Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saç rengimi sizlerle paylaşmak istedim.. vital in karameli bu.. tabanı çok açık yaa çok koyu değildi. dipleri kahve olmasına rağman doğal saç rengi olduğu için kolayca girdi..boyatmak isteyeniniz varsa buyrun bakın..
Eki Görüntüle 493673
17:![]()
saç rengimi sizlerle paylaşmak istedim.. vital in karameli bu.. tabanı çok açık yaa çok koyu değildi. dipleri kahve olmasına rağman doğal saç rengi olduğu için kolayca girdi..boyatmak isteyeniniz varsa buyrun bakın..
Eki Görüntüle 493673
![]()
![]()
palettenin açık karameli deilde altın karameline boyamıştım kutunun üzerindeki renk aynen tuttu ama çok çabuk aktı..palette çabuk akan bi boya. koleston akmıyo diye ona baktım karamele ama yok. vitalde kolestonun ürünü ama her yerde satılmıyor. vitalden memnun kaldım ve istediğim şekilde karamel çıktı ortaya.
koyu deil canımcım gayet güzel duruyo palette ama dediğim gibi tek sıkıntısı çabucak akması.
uzun zaman olmuş bu post açılalı bende saçlarımı karamel yapmak istiyordum ilk kuaförde boyatıcam açılması lazım sonrasında evde kendim boyamak istiyorum karamel boya bulmak zor renk çok güzel kuaförden sonra bu rengi alıp boyayabilirim :)saç rengimi sizlerle paylaşmak istedim.. vital in karameli bu.. tabanı çok açık yaa çok koyu değildi. dipleri kahve olmasına rağman doğal saç rengi olduğu için kolayca girdi..boyatmak isteyeniniz varsa buyrun bakın..
Eki Görüntüle 493673
![]()
![]()