Saç Rengi ve Saç Boyama karamel saçtan ombre ye geçmek istiyorum

meltemkhrmn

mühendisss
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
257
19
118
Kızlar geçen ay kuaföre ombre yaptırmak niyeti ile girdim. Uzattigim boyasız saçlarımı bu hale getirdi. Ombre Ile alakası yok bunun. Dipleri kendi rengim. Aslında doğal sacim kendinden ombre idi neyse gitti bir kere. Adamla inatlastim ombre kulak hizasından başlar diye. O ise tepeden resmen krepe li balyaj attı. Şimdi o kısmı aşağı taşımak istiyorum. Bir de L'Oréal ile ombre yapmak istiyorum kendim. Hangi boyayi ve yolu önerirsiniz .

saçının tamamını istediğin bir renge boya. diyelim ki kahverengiye.
sonra lorealin ombre seti var. onu al ve saçında ombrenin başlamasını istediğin yerden itibaren boya.

omrenin nasıl yapılacağı ile ilgili birçok video var. ben sana aşağıdaki şekilde yapmanı öneririm. diğer şekilde yapılanlar çok doğal durmuyor. bununla yaparsan geçişlerin doğal olur. ayrıca video röflenin nasıl yapılacağını anlatıyor. ama tekniği görmen için koydum. sen bunu saçının uçlarına yapacaksan burdaki gibi dipten değil :)

http://www.nasil.tv/Rofle-nasil-yapilir

Teşekkür ederim. Keske o kadar para verip kuaföre gideceğime baştan böyle yapsaydim. ana renk olarak kendi tonumdan kopmak istemiyorum. Bakalım, sonucu buraya koyarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…