Aşılama *** Karamsarlık içinde olmak istemiyorum benimde bebeğim olacak inanıyorum....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1masal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
144
3
46
Adıyaman
KARAMSARLIK İÇİNDE OLMAK İSTEMİYORUM BENİMDE BEBEĞİM OLACAK İNANIYORUM diyenlerin yeri olsun burası daha yeni katıldım buraya ve okuduğum kadarıyla herkes benim gibi hissediyor çevremde anlattığım kimse beni anlamıyor sanıyorum ama burda herkesin derdi aynı ve birbirimizi anlıyoruz birinci aşılamam başarısız oldu şimdi yeniden başladık ve bu ay nasıl bi yol izlicemiz daha belli olmadı ama dün buraya ilk girdiğimde çok kötüydüm çok karamsardım ama buğün tam tersi umutluyum paylaştıkça rahatladım deneyimlerimizi paylaşalım birbiribize yol gösterelim

gerçektende karamsar olmaktansa umutlaa beklemek en güzeli bende ilk aşılama deneyimim olacak bu bat'ımdan sonra tedavim başlıyor çok heyecanlıyım . bende katılmKk istedim ortak bir özelliğimiz var sanırım :)) hikayeni merak ettim
canım

ben 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktı doktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa...
ama yinede pes etmicem ve aradım ankarada bi hastaneyi recai papuççu diye bi doktor varmış tüp bebek merkezi şimdilik oraya kafamı taktım iyiyce araştıracam başka yerleride araştıryorum ve kendime uygun bi yer bulacağım benimde bebeğim olacak inanıyorum buna sizde inanın hepimiz inanalım Allahtan istiyoruz O isterse verir bunu untumayalım

sende moralini yüksek tut birinci aşılamanmış ben çok karamsardım belkide o yüzden olmadı çünkü moral çok önemliymiş şimdiden sonra daha güçlü hissediyorum olacağına inan inş Allah kısa zamanda anne olmayı nasip eder hepimize

canım aşılamanda tutmuş gibi olması güzel bişey yani gelişme var sanırım peki senin esas sorunun nedir daha önce gebe kaldınmı hiç daha 1,5 yıllık evlisin çok taze ama yinede bırakma tedavin varsa sakın uzun zamanlı ara verme yıprandım diyosun bence toparlanmaya bak sonuçta anne olmaya adaysın daha iyi bir gebelik için moral çok önemli canım . hiç bişey olmamış gibi her ay sil baştan yaşamaya devam et ben 4 senelik evli olacağım ama herşeyi sildim şuan sanki cicim aylarım yeniden başladım ileriye gitmek için bazen geçmişi silmek iyi oluyor :)

beenim sorunumu bile bulmadık daha eşimdemi bendemi bilmiyoruz burda imkansızlıklar içinde tabikide bu yüzden ankaraya gitmek istiyorum işte hiç gebe kalmadım işte ilk aşılamamı oldum oda nasip olmadı ama dvm edicem dediğin gibi önümüzdeki ay ankaraya gidicem

canmm ya allah size başarı versin inşallah. benim durumumda çok karışık bende 4 senelik evliyim 3 defa düşük yaptım şuan sadece biraz endişelerim var ama sanırım aşılama yaptırcaz kısmet işte bakalım.

amin saol cnm seninde inş Allah bebeğini kucağına almayı kısa zamanda nasip eder endişelerin neler paylaşmak istersen tabi

amin saol cnm seninde inş Allah bebeğini kucağına almayı kısa zamanda nasip eder endişelerin neler paylaşmak istersen tabi

endişelerimi tabikide paylaşmak isterim . aşılama yapmayı düşünüyoruz ama birdaha tutunamazda düşerse ne yaparım ben die düşünüyorum onun için şuan çok karışığım tüp bebek bile düşünüyoruz . artık bundan sonra doktorun yönlendirmesi nasıl olursa ona göre karar vercez ama genede umudum var sanki ilk kez hamile kalcam gibi düşünyüyorum yani geçmişin kötü yanlarını sildim sadece tecrübeleri kaldı :)
:119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…