Karanfildevrimi Zayıflamak İstiyor!

karanfildevrimi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
9
0
16
İstanbul
Merhabalar. Bugün burada bir diyet listesi gördüm ve o kadar mantıklı geldi ki hiç ertelemeden başlamak istedim. Hemen markete gidip eksiklerimi aldım. Yeşillik, yeşil çay, kuru kayısı, ceviz , incir vs. Epeydir diyet yapmıyorum çünkü başlayıp bırakmaktan sıkıldım kendime olan saygımı yitirmek uzereydim. Her seferinde yeni bir diyete başlayıp 1 saat geçmeden "amaaaan boşver" demek beni yormustu.Ben de bu yüzden epeydir diyet yapmama kararı almıştım. Bu süre zarfında 16 kilo aldım. ( Geçen yazdan bu güne kadar :70 kilodan 86.6 kiloya ) Bugün başladığım diyeti forumda gördüm. Bakalım düzenli yapmakla iyi bir sonuç alacağımı düşünüyorum. Bu sayfa da benim günlüğüm olsun istiyorum. Yediklerim , yemediklerim , zaruri ortamlarda ( misafirlige ya da bir restauranta gittiğimde mesela) neler yediğim vs vs. Umarım ki basaracagim. Birbirimize destek olursak ne güzel...
O zaman buraya not düşüyorum:
Başlangıç: 18 Haziran 2014 22:04 --- 86.6 kg

Az sonra elma kromlu form çayı içeceğim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu liste benim kendime uyarlamam halinde değişecek biraz tabi. Şu an heyecanlıyım ve gerçekten başarmak istiyorum!

Bir de bir arkadaşım karın eritmek için bir şey gönderdi ablasını etkili oldu yarın nane alıp bunu da yapacağım.

Eklentiler

• $1403122753863.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…