- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Valla ben aşamadım bu durumlarıAy ayni ben.
Ev kiralarken bile ben bu evde gece tek kalabilir miyim diye dusunerek sectiksu anda oyuzden gorece rahatim. Engel olacak baska yontem bulamadım kendime
Sakin olun , korkularınızı aklınıza getirmeyin.Kitap okuyun olmadı birkaç saat internette gezinin .Sonra zaten yorgunluktan uyursunuz olmadı sabah gün ışiyinca uyuyun.Kızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açıktv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü
aynen ben de öyleyim. evleneli 1 buçuk yılı geçti ben hala eşim nöbetteyken tv yi açık bırakıp öyle uyuyorumKızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açıktv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü
Senin yerinde olsam kalpten gitmiştim heralde :)böcek en son korkacağım şey... yani geçen gece apartmanın 4. katında balkonda olmama rağmen yolunu şaşırmış 2 tane uçan kara fatma üstüme saldırdı resmen. farklı zamanlarda. uçup da insanın üstüne konmak nedir?
ona rağmen ilacımızı sıktım her yere, gece de balkonda yattım.
korkmayın.
Kendim gibi biri olduğunu bilmek beni o kadar mutlu etti ki. Aynılarını ben de yapıyorum.Kızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açıktv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü
Valla ben de çok sevindim :)Kendim gibi biri olduğunu bilmek beni o kadar mutlu etti ki. Aynılarını ben de yapıyorum.
Açıyorum tv yi canım hemen kafamı boşaltmaya calısıyorum :)Yeni evliyken bende tedirgin olurdum şükür gecti kore dizileri var cok surukleyici onlardan mi izlesen dusunmezsin hic ole seyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?