• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karanlık..böcek..sesler..

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açık:( tv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo :o napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü

Ay ayni ben. :KK14:
Ev kiralarken bile ben bu evde gece tek kalabilir miyim diye dusunerek sectik :bicak: su anda oyuzden gorece rahatim. Engel olacak baska yontem bulamadım kendime :işsiz:

Ay ayni ben. :KK14:
Ev kiralarken bile ben bu evde gece tek kalabilir miyim diye dusunerek sectik :bicak: su anda oyuzden gorece rahatim. Engel olacak baska yontem bulamadım kendime :işsiz:
Valla ben aşamadım bu durumları
Karanlıkta çocukken kalamazdım hala kalamıyorum eşimi de ışığa alıştırdım gece lambasıyla uyumam diyordu uyuyor :) böcek desen karıncaya bile dokunamam kaşınmaya başlıyorum hemen :)

Ben elektrik giderse otomatik devreye giren çevre dostu ampullerden aldım 10 TL ye
Hiç ışıksız kalmam
Böceğe bende dayanamam görsem evi ona bırakır kaçarım

Kızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açık:KK43: tv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo :eek: napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü
Sakin olun , korkularınızı aklınıza getirmeyin.Kitap okuyun olmadı birkaç saat internette gezinin .Sonra zaten yorgunluktan uyursunuz olmadı sabah gün ışiyinca uyuyun.
Ben tek kalınca hep öyle yapardım.Hava azıcık aydınlanınca rahatça uyurdum.
Ben böceklerden değilde 2 ayaklılardan korkuyordum böcek en son korkacagım şey.
Düşünsene sen ondan korkuyorsun garibim oda senden korkup kaçacak yer arıyor :)

Bol bol dua et
Işıkların açık durması seni rahatlatıyosa açık dursun.
Seni rahatlatan ne varsa onları yap.
Uyumadan önce papatya cayı falan iç

Kızlar benim fobilerim bunlar..yani karanlıkta kalamam böcek göremem görsem kötü olurum..şimdi evde tekim eşim calısıyor tüm ışıklar açık:KK43: tv açık uyurum ses olması lazım evde..bide korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyo :eek: napsam bu fobilerden kurtulmak mümkün mü
aynen ben de öyleyim. evleneli 1 buçuk yılı geçti ben hala eşim nöbetteyken tv yi açık bırakıp öyle uyuyorum :KK70:

Imdb 7.0 korku filmi gibi başlık olmuş valla :D

Böcek konusunda şöyle düşün bence. Minnacık, en büyüğü bile bizden çok çok küçük. O seni görünce nasıl kaçıyor, düşünsene kaç katı bir şeyi görüyor o an. O minicik bedeninde bir de minicik kalp var, pıt pıt atıyordur korkudan. Yazık be valla.

Karanlık konusunda bir şey diyemem, bilinmezlik korkusu. Anormal değil. Işıksız kalmak zorunda değilsin. Yukarıda yazılmış, elektrik kesildiğinde devreye giren ışıldaklar filan var. Onlarla elini güçlendir.

Ben yalnız da yaşadım bir dönem. Bence yalnızlık güzel bir şey. Bir de insanın kendisini alıştırması gerektiğini düşünüyorum çünkü ilerde başımıza her şey gelebilir. Yalnız bir kadın olarak kalmak zorunda kalabiliriz, şimdi değilse bile belki 60 yaşındayken bunu yaşayacağız. O nedenle hazırlıklı olmak lazım.

Evde yalnızken yattığın odanın kapısını kilitleme mümkünse. Deprem, yangın gibi ani bir durum olursa engel olmasın, sıkışmasın vs. Ben en çok eve birinin girmesinden korkarım. Bazen gece uyuyamadığım olur bu nedenle. Komodinde çekmecede kesici alet tutuyorum ben. Bir güven duygusu veriyor bilmiyorum.

aynı dertten bende muzdarıbim uyuyamıyorum sabah işe gittiğim halde :( sesini kısıp tv açık wc önü ışık açık ancak uyuyorum zor gerçekten allah koruusun

Kızlar ışıktan bahsetmissiniz elektrik gidince yananlardan..alırım onu en kısa zamanda
Ama karanlık konusunu çocukluktan beri yenemedim her yer ışık olcak mutlaka..yatarken her yeri açıyorum
Eşimi de alıştırdım ışıkla yatmaya..
Böcek konusunda da sinek bile beni ürkütüyo eve sinek girdiğinde öldüremiyorum uçup uçup beni rahatsız ediyo sonra yağçözücü sıkıyorum ölüyo ölüsünü bile eşime aldırıyorum sanki bende geziyomuş gibi

böcek en son korkacağım şey... yani geçen gece apartmanın 4. katında balkonda olmama rağmen yolunu şaşırmış 2 tane uçan kara fatma üstüme saldırdı resmen. farklı zamanlarda. uçup da insanın üstüne konmak nedir?

ona rağmen ilacımızı sıktım her yere, gece de balkonda yattım.

korkmayın.

böcek en son korkacağım şey... yani geçen gece apartmanın 4. katında balkonda olmama rağmen yolunu şaşırmış 2 tane uçan kara fatma üstüme saldırdı resmen. farklı zamanlarda. uçup da insanın üstüne konmak nedir?

ona rağmen ilacımızı sıktım her yere, gece de balkonda yattım.

korkmayın.
Senin yerinde olsam kalpten gitmiştim heralde :)
Fobi işte geçmiyo

Kendim gibi biri olduğunu bilmek beni o kadar mutlu etti ki. Aynılarını ben de yapıyorum.

Yeni evliyken bende tedirgin olurdum şükür gecti kore dizileri var cok surukleyici onlardan mi izlesen dusunmezsin hic ole seyler...

Back
X