- Konu Sahibi rose_of_vova
-
ruh halim çok daralık arkadaşlar bisürü neden var tabi. ama onları anlatmak istemiyorum genel olarak hayatım boyunca nedenli veya nedensiz olarak kendime olan mutsuzluğumu anlamak istyiyorum. kendimi sevmiyorum görseniz aaa şükürsüz dersiniz ama öyle değil işte
çirkin olmaya gerek yok ben özgüvensizim ve mutsuzum ve kendimi gizlemeye çalışan biriyim sanırım bıktım bu ruh halinden renk yok heryer karanlık gibi ne yapmam lazım bilmiyorum fiziksel olarak ta kendimi sevmiyorum sanki yaslandım tazeliğim gitti kıskanıyorum herseyi ehrkesi bazen hiçbrşeyimi sevmiyorum nefret ediyorum ölsem de kurtulsam diyorum aman varyakızma yın bana .
Tatlım psikolojik yardım almalısın bende eşim yüzünden bir dönem sizin gibi hissediyordum yardım aldım ilaç kullandım ve geçti çok şükür
Burasi bir derdim var bolumu...KK kadinlari olarak derdini anlatmayanlara maalesef derman olamiyoruz.
24 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız fiziksel görüntünüzü, giyim tarzınızı değiştirin. daha renkli şeyler giyin ve en önemlisi elinizdekilere (başta sağlığınız) şükür edin.
İnsanlar dönem dönem depresif bir ruh haline girebilir.. Ama benim durumum daha uzun süreli öyle dönemlik değil dersen ciddi ciddi psikolojik destek almanı öneririm.. Bende batıya dönsem gideceğim..
Yalnız mısın? ilişki olarak yani.. belki bu seni etkiliyor.. :26:
Spor yapmaya çalışın hergün 15 dakikada olsa, hem daha fit bir görünüme, dik bir duruşa sahip olup daha güzel görünmenizi sağlar hem de bedensel efor harcamak serotinin hormonlarının salgılanmasını arttırıp daha mutlu hissetmenize sebep olur.
Tamam paylasmak istemissin de eger kendini sevmiyorsan biz ne yapabiliriz ki... Sana kendini sevdiremeyiz.
Calisiyor musun full time ? Erkek arkadasinla mutlu musun? Ailen ve ondan bu halinle ilgili tepki aldin mi ? Yoksa sadece kendine mi eziyetin ?
ruh halim çok daralık arkadaşlar bisürü neden var tabi. ama onları anlatmak istemiyorum genel olarak hayatım boyunca nedenli veya nedensiz olarak kendime olan mutsuzluğumu anlamak istyiyorum. kendimi sevmiyorum görseniz aaa şükürsüz dersiniz ama öyle değil işte
çirkin olmaya gerek yok ben özgüvensizim ve mutsuzum ve kendimi gizlemeye çalışan biriyim sanırım bıktım bu ruh halinden renk yok heryer karanlık gibi ne yapmam lazım bilmiyorum fiziksel olarak ta kendimi sevmiyorum sanki yaslandım tazeliğim gitti kıskanıyorum herseyi ehrkesi bazen hiçbrşeyimi sevmiyorum nefret ediyorum ölsem de kurtulsam diyorum aman varyakızma yın bana .
çalışıyorum evet . canım olay kimse ile ilgili değil benle ilgili bence . ben napmalym bilmiyorum artık çekilmez bir hal aldım yani eziyet,m kendime en çok bana. dışarı sadece üzgün bi yüz yansıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?