- 29 Ağustos 2016
- 278
- 76
- 98
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Arkadaşlar ben mimarlık okuyorum ve laptop almam gerekiyor. Yoksan projeleri yapamıyorum. Ancak alacağım laptop 5 -6 milyar. Karantina döneminde uzaktan eğitime geçildiğinden derslerim hafifledi. Yaza kadar bu parayı elde etmem lazım. Çalışmak istiyorum. Ancak marketlere iş başvurusu yapıyorum mesela internet üzerinden, hiçbiri dönüş yapmıyor. Kozmetik ürünleri satmaya başladım ama satacak insan bulamıyorum. Dönemsel olarak yani bu 2-2,5 aylık süreçte ya da 3 ay nerede çalışabilirim ve bu parayı nasıl kazanabilirim? Gerçekten kazanmam gerekiyor. Ailem yardımcı olmuyor maddi olarak. Sakarya'da oturuyorum bu arada .Temizlik olsa da yapabilirim.Evden paketleme işlerine başvurdum,çıkmadı.Kına paketleme,mum,sabun,bardak altlığı paketleme işlerine başvurdum.Hiç dönüş olmadı.Bir de modellik işine başvurdum,dönüş yaptılar ama sonradan benden vazgeçecekler bence.Fotoğraf attım,beğendiler,nisanın 3-4.haftasında çekim yapacağız dediler.Ama vazgeçebilirler benden,çok güzel değilim çünkü.Fotoğraflarda güzel çıkmışım diye çağırdılar.Ben markette falan çalışmak istiyorum aslında.Ama yaza kadar çalışabilirim.Yazın yine proje başlayacak.