karantina ve misafir

Annemleri tam Aralık ayının 1 inde gitmişim korkuma gidemiyorum koklayamıyorum annemi babamı ben anlamıyorum neden bu kadar rahat davranılıyor. 3 aylık yeğenim var gitmeye korkuyorum bebeğe bişey bulaştırırım diye. Sevemeden büyüyor yavrum. Yılbaşı bilmem ne, ne bu tantana ya aha işte dünün aynısıydı ne bu Milletimizdeki misafirlik Eğlence merakı anlamıyorum. Valla markete bile gitmiyorum gerekmedikçe. Gidince insanlara vebalı gibi davranıyorum.
Kaldılar madem Bari evden çıkmayın bi süre kendinizi karantinaya alın nolur nolmaz.

Kusura bakmayın ama tuhafsınız. Koronayı siz davet etmıssınız eve bulasırsa diye bastan dusunmus olmanız gerekırdı. Bundan sonra laf olsun diye kimseyı davet etmezsiniz. Sizin kendi hatanızda umarım yavrunuza bulasmaz yazık. Koronaya yakalanmamıs olsalar dahi cagırmamanız gerekırdı ama nerdee.. Ayıp olur o akrabam o arkadasım derken yasaklara uyan kac kişi kaldı acaba. Bunun vefa ile hiç bir alakası yok şu sürecte kendımız ve dıger ınsanlar ıcın sevdıklerımız ile görüşmememiz gerekıyor bu kadar :/

Artık olan olmus. Bu size ders olsun. İstemediğiniz birini ağız altından cagirmazsiniz bir daha.

görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok:(
cıtten sız dalgamı gecıyorsunuz arkadas bız nıye yanlısız evlerimizde cocuklarımız evde park için cebelleşiyor. bızle.

Eger bu vürıs bıtmezde devam ederse ölümler vebalını ödersınız sız ve sızın gıbı cahıl ve duyarsız insanlar haberlerı acın ve o saglık calısanların halını gorun sıze ıyı partiler

görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok:KK43:
Hem cagrip hem triplere girmek :olamaz:

görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok:KK43:
Hiç kötü olma bunlari kabul etmeden once dusunecktin ben birak gorumce eltiyi 10dk mesafede anneme gitmiyorum çöp atmaya bile çıkmıyorum esim işten eve evden işe oda mecburi daha fazla risk almaya değer görmüyorum 2 tane çocuğum var sen gorumcen küsmesin darilmasin diye gel demissin şimdi kendin dusun boyle insanlara cok kızıyorum anlamiyorum gercekten

O değil de mutasyona uğramış virüs Türkiye'de 15 kişide görülmüş an itibari ile
Normal Danimarkadan turkiyeye giris yasak ama karayoluyla millet bulgardan girdi. Sonra da facrede fildir fildir gezdigini fotografli kim takip etti ??. Girerken danimarka girisi yokmuydu pass da vardi . Ee ?? Bulgaristsn vatandasi olup turkiyede yasayan ama Danimarkada Ingilterede insaat isi yapan bir suru vatandas var. Hepsi aynisi yapti karayoluyla bg kapisindan girdi . Kim takip etti ?

Iste bu yuzden tam kapanmaya hic gerek yok arkadas yan sokaktaki kardesime gitmiyorum anneme gitmiyorum evde kalan kimse yok bizim sitede bombostu dun aksam geldiler siz cagirmissiniz onlar gelmis ustune soylenecek ne var

Benim ablamda ailecek korona geçirdiler. Karantina süresi dolunca hemen görüştük hatta onlarda kaldık doktorda artık kimseye bulaşmaz demiş. Sonrasında bende test yaptırdım negatif cıktı. 2 hafta karantinadan sonra başkalarına geçseydi zaten karantina süresi daha uzun olurdu mantıken. Ve de korona geçiren kısının yani karantinadi geçen kişi en güvenilir kışıdır çünkü onlara 3 ay virüs bulaşma riski yoktur. Sıkıntı yapmayın kendinize psikolojikman kendinizi korona oldum moduna sokmayın sakin olun sorun yok.😊

Back
X