- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
Çıkarı var ülkeye döviz girsin... Sen ben tüketiciyiz ya...Bence de. Ama bıktık artık yani. Bizi eve kapatıp İngiltere'den gelen adamı salmak nedir ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarı var ülkeye döviz girsin... Sen ben tüketiciyiz ya...Bence de. Ama bıktık artık yani. Bizi eve kapatıp İngiltere'den gelen adamı salmak nedir ya
İngiltere'den gelmiş o bahsedilen on beş kisi.
Ki daha fazladır saklaniyordur bizden yine
1 Ay olmuş yahu. Kadının sizden korkması lazim artik.Kırmak istemiyorum ama şöyle bir örnek vereyim size.. sizinki eve girdikten sonra hırsız.. kapı kitlemek degermi bu korkulara annanem korana oldu bir ay görüşmedim hala koranaymis gibi görüşmek istemiyorum kaçıyorum kadından..
Önünü alamayacaklar gibi.Almanyadan gelenlerdede vardir. Cünkü burdada görüldü. Bir sürü Türkiyeye gidenler var zaten
Küçük kızım var troit hastası hasta olmaktansa vafasiz olayım.. korana oldu hala geziyor kapı kapı tekrar yakalanmaya çağının garantisi yok ...Sizinki de vefasızlık
demek millet markete diye çıkıp birbirlerine gitmiş hep☺ yasaklar sanki laf olsun diye konulmuşTürkiyede yasak var miydi. Sosyal medyaya baksak herkes birileri ile kutlasmis. Almanyada sadece iki evden insanlara izin vardi
Önünü alamayacaklar gibi.
Sizin hükümet önlem almıyor mu
Hala geziyor tekrar olma riski var alamam o riski bebeğim var küçükÖnünü alamayacaklar gibi.
Sizin hükümet önlem almıyor mu
Size ben hep yanlış mesaj atıyorumHala geziyor tekrar olma riski var alamam o riski bebeğim var küçük
demek millet markete diye çıkıp birbirlerine gitmiş hep☺ yasaklar sanki laf olsun diye konulmuş
FarkettimSize ben hep yanlış mesaj atıyorumçiçek kizaydi son mesaj
Karı koca gel diyip sonrada boylemı dıosunuz.Ben corona olunca 30 gun evden cıkmadım .Gunahtır cunkı .görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok![]()
Dedem koranadan öldü 1 ay önce gorseniz normal cenaze gibi 7 sini okuttu lokmasını döktü taziyeye herkez geldi bizim burda korananin adı var kendi yok kaderciler korkarsan başına gelir diyor..Farkettimvirüsü geçirmişsin, ne kadar zor olduğunu görmüşsün neden hala geziyorsun ahhh
normal şartlarda virüs gecirmseydi bile gitmeyin. Şuan herkes kendini ve ailesini düşünmek zorunda