- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
Karantine biteli 1 hafta oldu da, ülkede virüs biteli kaç gün oldu ki ?? Bizim mi haberimiz yokgörümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok
Elbette görüşmek için erkendi 1 hafta nedir ki. Korkmayın bu kadar eş, görümce, kv den. Dünya çarpıldı pandemiden ne ayıbı? Hayır demeyi öğrenin artık hanımlar. Önce sağlık hanımefendi.görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok
Şimdi de ayıp olmasın diye korkmayın ne diyelim.görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok
görümcem korona idi ..karantinası biteli 1, hafta olmuştu ...çok çok iyi atlattı çok hafif başağrısı ,arada hafif ve kisa süreli eklem ağrısı ve boğaz gicigi oldu iki gün diğer sekiz gün full iyiydi ..dün bir hafta olmuştu işte karantina süresi biteli ...eşim yılbaşı akşamı cagarmisti bunları ama ısrar etmedi bir kere dedi iyileştin karantinada bitti gel demişti bendr ayip.olmasin diye bekleriz abla demiştim görüntülü konusuyoduk..dun aniden geldiler ..eşi ile kaldılar üstelik bir gece ...ve ben şuan inanılmaz trbine girdim ...görüşmek.icim erkenmiydi ?? bir ay gecmelimiyfi yada on gün karantina bittikten sonra ...bebeğimi de öptü kokladi yedik içtik ..iyiyim.brn diyor koronam.coktan geçti dihor ama ben yinede çok.korktum.diken üstünde durdum.o akşam ...bugün gittiler ve benim.psikolojolmi bilmiyorum ama basım.agriyor inceden boğazımda da gıcıklık.hissrdigktum ...psikolojillik kodmifa var ama durumlar böyle...siz karantina biteli ,1hafta olmuş kişi ile görüştünüz mu ?, lütfen biseyler deyin çok kotuyim çok
10 ile 5 arası marketler açık olduğu için çoğu insan dışarıdaydı bugün. İnsanlar markete gidiyorum ayağına komşu gezmesine gidiyorlardı. Rezillik gerçekten.Bende pozitiftim, dün 10. Günüm bitti ama doktorlar 4 veya mümkünse 8 gün daha karantinada kalmami istediler. Hemen negatife dönmeyebiliyormus. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Keske cagirmasaydiniz.
Ayrıca 4 gün yasak var nasıl evlerine gittiler?
ah benim güzel çocuğum...Siz corona olur musunuz bilmem de bebeğe bişi olmaz inşallah. Anne babasının halasının vurdumduymazlığını çekmek zorunda kalmaz dilerim.
Onca uyarıya çocuklarını dede babanneye baktıran bi tanıdığımızın babasının ölüm haberini aldık yeni . Ve 3 yaşındaki çocukları da pozitif üstelik solunum problemi var. Bu hastalığı ciddiye almak için canınızın mı yanması lazım illa. Dikkat edin lütfen artık ayıp olacak diye değmez inanın.
Yazıklar olsun...10 ile 5 arası marketler açık olduğu için çoğu insan dışarıdaydı bugün. İnsanlar markete gidiyorum ayağına komşu gezmesine gidiyorlardı. Rezillik gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?