karantina ve misafir

Karantine biteli 1 hafta oldu da, ülkede virüs biteli kaç gün oldu ki ?? Bizim mi haberimiz yok

Geçen hafta sonu yumurta bitmiş fark etmemişim, mecbur çıkıp aldım. Markete gidene kadar da utana sıkıla bir hal oldum insanlar hakkımda ne düşünür diye. Bu nasıl duyarsızlık gerçekten, hadi kendinizden korkunuz yok ( ki görünüşe göre sizin var) başkalarından da mı çekinmiyorsunuz?
Sizin komşularınız salak mı niye kimse şikayet etmiyor?? Bir de kalıp geri dönmüşler, e biz bilmiyor muyduk anamıza babamıza gidip gece geri dönmeyi?
İçimden geçenleri şurda kelimelere döksem kesin banlanırım, susayım daha iyi.
Ne haliniz varsa görün.

Açıkçası virüsü çok iplemiyorum. Umrumda değil korkmuyorum. Olursam olurum kafasında hep işe gitttim geldim bu süreçte. Bazı yasaklar da bana inanılmaz saçma geldi. Mesela sokakta yürürken maske takmak çok sağlıksız bir şey bence.
yine de yasaksa yasak yani.
Yılbaşlarında toplaşmayın dendi. Toplaşmayın işte. Bir tek biz evde 2 kişi yemek yemişiz gibi hissediyorum. Bence saçmaydı ama yasak.
Bir de insanların sürekli virüsten korkuyormuş, çok dikkat ediyormuş havalarında olup her deliğe girip herkesle görüşmeleri iki yüzlülüğüne de gıcık oluyorum.
siz mesela eve yılbaşına misafir davet edip ay korona mı oldum diye dertlenmeniz çok saçma yani. Bir de nasıl döndüler evlerine herkesin mi izni var ya?
Benim işim sebebi ile iznim olmasına rağmen, işim dışında hiçbir şey için kullanmadım. Çok değişik bir milletiz valla.

Elbette görüşmek için erkendi 1 hafta nedir ki. Korkmayın bu kadar eş, görümce, kv den. Dünya çarpıldı pandemiden ne ayıbı? Hayır demeyi öğrenin artık hanımlar. Önce sağlık hanımefendi.

Aniden geldiler kısmına çok güldüm, davet edilen adam gelince aniden mi gelmiş oluyor demirden korkuyorsanız trene binmeye çalışmasaydınız, böyle diken üstünde üç beş gün daha geçirin de ders olur belki size . Evinize çağırıp arkasından böyle konuşuyor musunuz hep misafirlerin?

Şimdi de ayıp olmasın diye korkmayın ne diyelim.

yahu boşuna mı tam kapanma kuralı konuldu yılbaşında! herkes yasakları delmenin bir yolunu arıyor,buluyor da!

görümceniz karantinada kaç gün kaldı??

daha yeni covid atlatmış birini eve davet etmek de büyük cesaret yani! (atlattığı da meçhul hani)

ben gerçekten sinirleniyorum artık boşuna tükeniyoruz biz demek ki!

10 ile 5 arası marketler açık olduğu için çoğu insan dışarıdaydı bugün. İnsanlar markete gidiyorum ayağına komşu gezmesine gidiyorlardı. Rezillik gerçekten.

ah benim güzel çocuğum...

bebekler rahat atlatıyor diye söylendi ortaya tabi millet rahat davranır!

ciğerlerinden şakır şakır kanayarak ölüyor o yavrular hem de!

artık biraz çeki düzen versin herkes kendine ya gerçekten bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…