Karantinadayken bütün exlerin dönmesi

millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Hayır boşta kalmaktan, düşün düşün sıkılmış kapı açık mı diye kontrol ediyorlar

millet evde oturmaktan birbirine mi sardı yoksa yine venüs menüs gökyüzünde amuda mı kalktı acaba? Dönen dönene.
Benimle Konuşurken birden sevgili yapan şer*fsiz aylar sonra mesaj atmış sana açıklama yapamadım diye. Bir de hala sevgilisi var. Hadi o neyse, gerçekten aşık olmak üzere olduğum bir çocuk vardı, bana birden “jocelyn ben ilişkiye hazır değilim sen çok değerli bi arkadaşsın” zırvası çektiydi, şimdi storyime emoji koymuş. 2.5 aydır iletişime girmiyorduk.
İlkini pek sallamadım da ikincisi hafif karnımı ağrıtmadı heyecandan değil. Saf gibi heyecanlanmaz mıyım bir de. Bilirim oysa hep sonunda üzüleceğimi. Sizce pişman olmuş olabilir mi?
Bugün 10 yaşındayken ilk defa gittiğim bir şehirde kaldığımız otelde arkadaş olduğum ve bana seninle evlenmeliyiz diyen o küçük çocuğu hatırladım mesela. 😬😬 kafamız bir milyon oldu.Durumun ciddiyetini siz düşünün. Haliyle asla ciddiye almayın bu insanları. Evde durup durup durmaktan oluyor hepsi. Geçeeer gider

Bunların hepsi dışarı çıkamayanların can sıkıntısı nasıl vakit geçirsem diye ortam yokluyorlar yani kafanızın karışması bile garip bariz belli yani

Arkadaşlığın Biter bitmez engel yapmadın mı bunlara :) seni nasıl görebiliyorlar
Sende zaman geçir eğlenmene bak kesinlikle güvenme ve kendini kaptırma

Back
X