- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
anladım ki başka türlü kafamdan atamayacağım. sürekli yaşadığım iniş çıkışlar beni bitirecek. Garip mailler atmaya kalkacağım. Gizliden arayıp duracağım. Açmadıkça pişman olacağım aradığıma. Bütün bunların tek çözümü var gibi hissediyorum. O da başkası.
Eminim onun hayatındada başkası var. Bende hayatıma bi başkasını alıp ona sarılacağım. Bütün anlarıma onu dahil edeceğim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka türlü olmayacak. Çok ani çok hızlı duygu değişimi yaşıyorum. Bi an sesini duyup kapatayım ve o anı yok sayayım sonrasında diyorum. Bi an pişmanlık. Bi an keşke hiç mail atmasaydımlar.. Bi an nefret öfke kızgınlık. Bi an kırgınlık. Daimi mutsuzluk.. Katlanamıyorum !!! Böylesi duygu değişimlerine katlanamıyorum olanlara katlanamıyorum onun var olduğunu bilmeye katlanamıyorum !!!
Geri çevirmeden kapılarımı açacağım gelecek ilk adıma. Yoksa böyle yaşanmaz. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
karşına hemen biri cıkar yada cıkmaz onu bilmem de cıkarsa da ele tutuşup yürümek insana iyi gelir :)anladım ki başka türlü kafamdan atamayacağım. sürekli yaşadığım iniş çıkışlar beni bitirecek. Garip mailler atmaya kalkacağım. Gizliden arayıp duracağım. Açmadıkça pişman olacağım aradığıma. Bütün bunların tek çözümü var gibi hissediyorum. O da başkası.
Eminim onun hayatındada başkası var. Bende hayatıma bi başkasını alıp ona sarılacağım. Bütün anlarıma onu dahil edeceğim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka türlü olmayacak. Çok ani çok hızlı duygu değişimi yaşıyorum. Bi an sesini duyup kapatayım ve o anı yok sayayım sonrasında diyorum. Bi an pişmanlık. Bi an keşke hiç mail atmasaydımlar.. Bi an nefret öfke kızgınlık. Bi an kırgınlık. Daimi mutsuzluk.. Katlanamıyorum !!! Böylesi duygu değişimlerine katlanamıyorum olanlara katlanamıyorum onun var olduğunu bilmeye katlanamıyorum !!!
Geri çevirmeden kapılarımı açacağım gelecek ilk adıma. Yoksa böyle yaşanmaz. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..
Canım bi rahat bırakır mısın kendini aaaanladım ki başka türlü kafamdan atamayacağım. sürekli yaşadığım iniş çıkışlar beni bitirecek. Garip mailler atmaya kalkacağım. Gizliden arayıp duracağım. Açmadıkça pişman olacağım aradığıma. Bütün bunların tek çözümü var gibi hissediyorum. O da başkası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?