Karar alınmıştır. Hayatıma başkasını alıyorum !

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
anladım ki başka türlü kafamdan atamayacağım. sürekli yaşadığım iniş çıkışlar beni bitirecek. Garip mailler atmaya kalkacağım. Gizliden arayıp duracağım. Açmadıkça pişman olacağım aradığıma. Bütün bunların tek çözümü var gibi hissediyorum. O da başkası.
Eminim onun hayatındada başkası var. Bende hayatıma bi başkasını alıp ona sarılacağım. Bütün anlarıma onu dahil edeceğim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama başka türlü olmayacak. Çok ani çok hızlı duygu değişimi yaşıyorum. Bi an sesini duyup kapatayım ve o anı yok sayayım sonrasında diyorum. Bi an pişmanlık. Bi an keşke hiç mail atmasaydımlar.. Bi an nefret öfke kızgınlık. Bi an kırgınlık. Daimi mutsuzluk.. Katlanamıyorum !!! Böylesi duygu değişimlerine katlanamıyorum olanlara katlanamıyorum onun var olduğunu bilmeye katlanamıyorum !!!
Geri çevirmeden kapılarımı açacağım gelecek ilk adıma. Yoksa böyle yaşanmaz. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..

bana kızacaklar ama
çivi çiviyi söker...
tabiki her önüne gelene balıklama atlamak yok kafanızı toparlayıp etrafınıza bakmaktan, insanları artık daha sağlam düşüncelerle elemekten bahsediyorum. bir hatadan kaçarken başkasını yapmayın. sadece üzerinizdeki ölü toprağını atıp etrafınıza bakın insanları gözlemleyin mutlu olmaya bakın enerji verin enerji alın sosyalll olun sağlıklı ortamlarda hayatınıza girecek bir adam eminim size dah iyi hissettirecektir. ve en önemlisi acele etmeyin derim ben

Bir bismillah 2 hafta olmuş daha. Hem kendinize hem de hayatınıza girecek kişiye haksızlık olmaması adına biraz kendinizle kalın. Yaralarınız sarın. Acınızı yaşayın, ağlayın, unutun sonra birini alırsınız.

Çok yanlış yaparsın.Sen bir kadın olarak böyle bir ilişkinin yara bandı olmayı ister miydin? Karşı tarafın günahına girmek bir yana, kendi psikolojini de mahvedersin. Boşu boşuna ruhunu kirletme. Yapılacak şey belli, kendini bu tarz konularda biraz rölantiye almalısın ve kendine odaklanmalısın. Herkesin başına gelen şeyler, aynı izin üzerinde durmamaya çalış, kendine yoğunlaş.

karşına hemen biri cıkar yada cıkmaz onu bilmem de cıkarsa da ele tutuşup yürümek insana iyi gelir :)

Bence yaralarını sar..biraz kendini toparla ondan sonra başkasını al gönül dünyana..Düşünsene biri seni görüyor..seviyor..hayaller kuruyor..Ama sen onu yara bandı niyetine basıyorsun yüreğine..kan ağlıyor yüreğin çünkü..o durdursun istiyorsun..o yıkılan hayallerinin altından seni çıkarsın..Ben şahsen Yar olmak isteserim hayatımdaki insana..Yara bandı değil..

Illa birimi olmali tek basina olamazmi insan sacmaliyorsunuz gercekten surekli bj erkegemi ihtiyac duyar bi kadin git gez dolas bu nedirya nefes alamiyom oluyom ayaklari bir kadina yakismiyor bence

Yara bandı falan safsata. Çivi çiviyi bal gibi sokuyor. Ben de ask acimi anca böyle dindirebilmistim. Ama ben hemen sevgili olayım değil de önce arkadaşlık tanidiktan sonra da sevgili olma taraftariyim.

Kimseyi yara bandı olarak kullanmayın derim. Sosyalleşin arkadaş gruplarına girin faaliyetlere katılın ama başkasının duygularını hiçe saymayın.

Eğer hayatında olmamasını asla istemiyosan ve bi başkasını kırmayacağına inanıyosan bence bi başkasını hayatına alabilirsin çünkü bazı insanlar zaaf olur her seferinde yenilirsin aklına gelişi bile darmadağın eder. Ben hayatıma yeni birini aldım biraz sıkıntılı bi ilişki ama idare ediyoruz bi şekilde kıyaslama yapıyosun ister istemez eğer dengeyi kurabiliceksen zaafına yenilmiyceksen kararını uygula derim

şimdi bu ruh haliyle yeni bi ilişkiye mi başlayacaksın? yapma allah aşkına yeni adamın suçu ne?

hayatında yeni biri olunca sihirli bi değnek sana dokunacak ve sen bu gel-gitlerden vaz mı geçicen?

o duyguları bu kadar yoğun yaşarken, yanında o yeni biri olduğunda eskisini hiç düşünmeyecek misin?

o yeni birine yazık etmeyecek misin?

çivi çiviyi her zaman sökmez.

önce kendinle baş başa kalıp, -kendi yalnızlığınla baş başa kalıp-, yaralarını iyileştir bence.

Canım bi rahat bırakır mısın kendini aaa
Hayatına bak kafayı dinle biraz
Bi erkek illaki olmalı mı
Hayata bak bal gibi de unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…