Ne kadar acimasizsiniz ya. Hiç mi yanlış yapmadınız? Hiç mi kötü bı yasamisliginiz yok anlamıyorum ki. Rabbim yasatmasin bu arada ama hayat her zaman sandığınız gibi kolay olmuyor. Bunlari yaşayacağı varmis demek. Konu sahibine çok üzüldüm. Ama böyle bı toplumda çok da kızamıyorum. Sonuçta bitecek olan 2. Evlilik var dul damgası var . Boşanan kadının rahatsız edilmesi durumları var . Var da var yani çok talihsiz.
C
carpediem33
arkadaşım çok olumsuzluklar yaşamış acılar çekmişsin. Ama bu saydıklarım hiçbiri önemli değil. Çik o kafadan silkelen. Başta zorlanacaksiniz ama düzenini oturtup yavrunla basink huzurla yastığa koyduğunda ,ona o güvenli ortamı sagladiginda derin bir oh çekeceksin. Seni anliyorm, seni kucaklıyorum. Kizinla beraber göreceğin güzel günler hatrina kalk gözyaşı dok yorul ,yipran, yemeden içmeden kesil. Laflar isit. Ama unutma bu dediklerimi bir ömür yaşamak da var kısa bir süre de . Kafan karisik , mutsuzsun, sağlıklı düşünemiyorum hem psikolojik hem fizyolojik şiddetten dolayı . Çok da haklısın. Ama geçecek. Sen yeter ki göze al ve ayağı kalk