- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Eki Görüntüle 904191 Eki Görüntüle 904193 Eki Görüntüle 904195 Eki Görüntüle 904196 Eki Görüntüle 904199
en çok da şu tuvalet masasına aşık oldum da denebilir :) dolabımı sürgülü değil de altı kapaklı olarak istiyorum bana daha hoş geliyor bi çoğu sürgülü tercih ediyor ama...
yatak başlığım o olmayacak yandan o kadar hantal ve kaba ki görseniz hak verirsiniz resmen yatak başlığı sandık eni kadar :) ben tabi hem bazalı istediğim için, hem de daha güzel olduğunu düşündüğüm için alttaki modelden almaya karar verdim. renk ve kumaş bu olmayacak tamamı beyaz deri olarak yaptıracağım. sizce nasıl?
Eki Görüntüle 904210
Aaa valla bayıldım. Senin yerinde olsam kesinlikle bende aynı kararları verirdim. İki resimdeki farklı yataklara baktım henüz yazdıklarını okumadan ve içimden dedimki kesinlikle alttaki modelin yatağı çok daha şık. ki sende kararını o yönde kullanmışsın.Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş.
çok teşekkür edrim canım benim gibi düşünmene sevindim :)
ama bi sorum var şimdi, alttaki yatak başlığının tamamını beyaz deri karyolası da tabi beyaz olacak şekilde yaptırdığımda, şuank haliyle iki renkli hoş gözükmüş, eğer ben beyaza yaptırdığımda model ortaya çıkar mı, yoksa kayıp mı olur, bence kaybolacak beyaz olunca bu oval görünümü vs.
meraba canım yatak odan çokgüzel bende 6 kapılı istiyorum ama begendiğim modele göre değişiklik gösterebilir bazen diyorum bu sefer kapılardan sıkılırmıyım sürgülerde sonucta fren sistemide olucak o yüzden henüz kararsızım sordugun soruya gelınce farklı olan rengı baslıktakını ama baska renk yapsan mesela pudra pembesi gibi?? çok güzel olmazmı etejerinin önüne aldıgın tabureyide pudra pembesi alırsın cok hos olur odan bence
huzurlu ve mutlu günlerde kullanman dileği ile....
inşallah bakalım:)çok güzelmiş. güzel günlerde kullanın inşallah.
sordum canım kumaş değişikliği yapılmıyormuş, madem iki renk deri seçme hakkımız var, ben de beyaz deri olur dedim? Sence?
huzurla gırıceksen o odaya bır omur boyu
ozaman cok guzel yatak odan
gule gule kullan
evet canım beyaz deri olsun o zama
baza ve yatak dahil fiyat nekadar tuttu canım söylermisin bi mahsuru yoksa:)
Çok güzelmiş canım güle güle kullan.
çok beğendim canım tam aradığım yatak odası
nerden aldın hangi mağaza benden bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?