Yatak Odası Dekorasyonu karar kıldığım yatak odam nasıl sizce ? :)

Canım biz neden iki ayrı ev kuruyoruz ki. Aynı evde de yaşayabilirmişiz aslında Ben de bu yatak odası takımını aldım, hatta bu bazayı ve başlığını aldım. Beyaz deri olacak Sadece ben dolabı sürgülü aldım. Tuvalet masasına ben de bayıldım Komidinleri almıyorum ben. Çok güzel bir takım gerçekten. Güle güle kullanalım :13: Bu arada ben bunun yemek odasını da aldım, o derece beğendim işte düşün

pess artık burcu :)))) bu kadar olur :)))) kapı olarak sürgülüyü oldum olası sevmedim.baştan dedim ben kapaklı alıcam diye.komodinleri neden almıyorsun canım? bir de alttaki yatağı-başlığı mı aldın canım, benim nişanlımın dayısıyla gittik seçmeye mobilyacı biz istedik bizimle gelip fikir vermesini, neyse gittik o da çok beğendi takımı seçiminiz bundan yana olsun dedi.yatak karyola başlık konusunda gelince hala karar vermiş değilim...her an değişebilirim...takımın kendi başlığı güzel ama taşlı olması hoşuma gitti. alttakiyle arada çok kaldım beyaz deri yaparız dediler...neyse...baza konusuna gelince sen nasıl aldın bazalı mı?

Kapaklı dolaplar daha şık aslında ama herkes sürgülü al daha kullanışlı dedi ben de sürgülü aldım. İnşallah memnun kalırım. Komodinler bana kullanışlı gelmiyor, boşa yer kaplamasın diye almadım. Şifonyer aldım. Altta eklediğin bazalı yatağı ve başlığı aldım. Beyaz deri yaparız dediler bana da. Diğer yatak başlıklarını beğenmedim. Kendi başlığının da üst kısmı kaba geldi. Bakalım nasıl bir şey olacak. Yatak olarak da reform süper lüks yatağı çok övdüler onu aldım. Bence sen de bazalı al. Onca eşyayı toplayacak gizli yerler lazım

canım bende yatak başlığı kaba geldi kayınvalidem takımı bozma bence özelliği gider dedi sonra istikbalde şu başlığı gördüm...ama düğmecikleri taşlı değil...

beyaz deri...

Bende bu takıma bayılıyorum ama şifonyerini almıcam dolabıda 5 kapılı düşünüyorum sizce nasıl olur ...

Çoook beğendim ♥ cidden tuvalet masası süper :) Güle güle kullan tatlım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bak bahsettiğin yatak başlığı bu linkte var...ama benim iki sorum var sana, bunu evet beyaz deri yapıyolar ama takımın kendi başlığı parlak deri ve elmas şeklinde taşları var delikli yerlerinde...bunda yok, istesek koymazlar mı, hemde derisini parlak yapmazlar mı?

http://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/enerji-serisi-yataklar/bioenergy-comfort-yatak

bir de ben sordum nişanlımın dayısı dedi ki kızım bu takımın sandığı var evet ama haznesi çok dar, yastık pike üstüste sığmaz, yorgan almaz dedi, yoksa çok güzel ayakları kenarları filan oymalı filan...bir de ben alçak yatak seviyorum .baza hem de yatak çok yüksek oluyor. aldım ama hiç içime sinmedi...aldıklarım bundan, baza iyi ama yüksek ve de görüntü güzel değil :26:

Aaa evet bu da çok güzelmiş. Ama beyaz deri yapıyorlar mıymış acaba? Bir de beyaz yapsalar bile tam olarak renk tutmayabilir, farklı bir marka olunca. Mesela ben de istikbal brillance yatak odasının başlığını beğenip sormuştum. Bunu alayım diye ama tam olarak aynı beyaz değil dediler. Sedefli bir beyazmış. Sırıtır diye vazgeçmiştim. Bunu da tekrar sormak lazım.

Ben taş yapacaklarını hiç sanmıyorum ama ikisini de sormak lazım. Mat beyaz kötü mü olur ki sence? Sandık derinliği çok fazla değil evet. Normalde 25 cm ise bu tip ayaklı bazada 20 cm dediler bana. Ben de başka baza seçsem mi diye düşündüm ama 5 cm fark ediyorsa çok sorun yaşamam diye düşündüm. Yine de sen bilirsin canım. Görüntüye çok takılma, yatak örtüsü falan derken dikkat çekmez. Kullanışlılığına bak

öyle mi dersin canım? 5 cmse farkı olmaz bence de. sanki yarı yarıya gibi durdu yahu haznesi? baza ayakları daha uzun ömürlüymüş, bu oygulu ahşağ ayaklar kırılma sorunu varmış dediler...ama gönlüm bundan, bir de yüksek yatak sevmiyorum, sanırım değişeceğim... bak yokarda attığım link bekllonanındı canım, marka bizim marka.kar beyazı bu da? sırıtmaz ki...

Son düzenleme:

Ben bu ayaklı bazayı görmeden aldım, derinliğini bilemiyorum ama 5 cm fark var dediler. Aldığım yere güveniyorum. Öyledir muhtemelen. Kırılma olayını hiç düşünmemiştim doğru olabilir aslında ya napsam ki :44: Ben İstikbal'in başlığı için dedim canım beyazı farklı olup sırıtabilir belki diye

kullanıslı bişey al bence çünkü evlenince artık bu hevesler gidiyo ve açık renk tercih etme benim mobilyalar hep beyaz ama çok pişmanım çok tozlanıyo

hmm, işte buldum sana yatak kategorisine girince siparişini verdiğin başlığı da gördüm.ayakları tahtadan olduğu için kırılır dedi nişanlımın dayısı da marangoz-mobilyacı. ama ben o ayaklara bayılıyoruumm, ve de bunlar bazalı olunca bir de yatak konunca epey yükseliyor yatak ben de alçak seviyorum annemin yatağı da bazalı inan tırmanarak çıkıyorum.

Evet canım sayende görmüş oldum çok sağol Kırılmaz herhalde ya kırılırsa da yapmazlar mı ki? :44:

Bende bellonadakini beğenmiştim çok mu kaba gerçekten yata başlığı canlı göremedim henüz ama bende bazalı istyiroum hayırlısı olsun hakkınızda gülegüle kullanın

Bende bellonadakini beğenmiştim çok mu kaba gerçekten yata başlığı canlı göremedim henüz ama bende bazalı istyiroum hayırlısı olsun hakkınızda gülegüle kullanın

evet canım çok kaba gözlerinle görünce bize hak vericeksin resmen eskiden annemin yatak odasınında yatağının başucunda bi sandık vardı.onun kadar bişey, ama sandık olsa inanın çok kullanışlı olurdu.

ben yatak odamı normal başlığımı avangart tarzda bişey istiyorum o zaamn daha başka modellere bakıyım çok büyük bir yatak odam olmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…