karar verdiğim salon takımı.yorum bekliyorum

yelpaz_e

rabbime şükürler olsun
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
526
1
46
Diğer
yaklaşık 2 ay sonra düğünüm var kızlar.zor bela karar verdim yorumlarınızı bekliyorum:26: $cc08a7fc-f7cd-484a-85db-fb0e24ff32a3DOLCE_BELLEZA_spl_1.webp

valla ben çok beğendim şekerim...
açık renkli ferak ferah...:16:

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun. gayet güzel ve zevkli bir seçim olmuş

Açık renk çabuk kirlenmez mi ? Yıkaması nasıl oluyor ? Kendin kılıfını çıkartıp makineye atabiliyor musun? :26:

Son düzenleme:
ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN BU TARZ KOLTUK TARZLARINI ÇOK BEĞENMİŞİMDİR HEP HEM PEMBE BEYAZ İLEDE GAYET GÜZEL UYUM İÇİNDE.:nazar:

çok tatlı ve güzel bir takım canım, çok zevklisin güle güle eskit:16:
sadece nacizane yastık rengi daha soft, daha pastel bir pembe olsa daha da tatlı olur gibi geldi :17:

klasik bir model açık renkli hoş
sadece parlak yastıklarını beğenmedim

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun. gayet güzel ve zevkli bir seçim olmuş

Açık renk çabuk kirlenmez mi ? Yıkaması nasıl oluyor ? Kendin kılıfını çıkartıp makineye atabiliyor musun? :26:
oturma yerlerindeki makinaya atılabilir diğer yerleri de silinir artık canım.biraz zorlanacam ama açık renk seviyorum.
Çok beğendm çok güzell :)) :1:

çok sade ve şık mutlu günlerde kullanın...

çok güzeller :nazar: güle güle kullanın

ÇOK GÜZEL CANIM GÜLE GÜLE KULLAN BU TARZ KOLTUK TARZLARINI ÇOK BEĞENMİŞİMDİR HEP HEM PEMBE BEYAZ İLEDE GAYET GÜZEL UYUM İÇİNDE.:nazar:

güzel seçim, ben çok beğendim

çok tatlı ve güzel bir takım canım, çok zevklisin güle güle eskit:16:
sadece nacizane yastık rengi daha soft, daha pastel bir pembe olsa daha da tatlı olur gibi geldi :17:

hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim:16:.yastıklara bi bakıcam alternatifi olursa değiştirebilirim.:26:

Bende beğendim gerçekten güzel :16:

Ama açık renk olması dezavantaj kirlenirse çok uğraşırsın canım.

Back
X