karar verdim evlenme teklifi edicem :) fikirlerinizi almak istiyorum

bunu hakedecek bir erkeğin daha doğmadığını düşünüyorum bence pişman olacağın şeyi yapmamalısın

daha onu ilk gördüğüm gün dediğim tek şey işte kızımın babası oldu :) o zamandan beri hep birlikteyiz tabii zor dönemlerimizde oldu olmadı degıl ama hep onu eşim gözüyle gördüm ... sanırım biçok şeye göğüs gerdiğimiz için bunu hakkettiğini hakkettiğimizi düşünüyorum . belkide haklısın o erkek hala doğmadı :)

aslında bende isterdim böle ennn romantiğinden bi teklif ama içimden gerçekten benim yapmak daha baskın geliyo :) dediğin gibi az çok sevip sevmediği şeyleri bilirim neden yaptın böle bişe demez ama en azından bi erkege yapılabılcek bi konsept ( dogru yazdım heralde :) ) bulmam gerek... fikirlerinize uzuuuuunnnn bi süre acıgım bende aklıma geldikçe size sorarım :)

çok güzel düşünmüşsün bence. kız ya da erkeğin teklif etmesi önemli değil siz mutlu olduktan sonra. umarım çok güzel olur içinize siner.

5 yıl önce ilk kez ben sevgilimin elini tutup ilişkiyi başlatmıştım, şimdi nikahımız oldu düğünü bekliyoruz. çok da mutlu oluruz hatırladığımızda.
hiç koz olarak falan da kullanmadı

Bana kalırsa hiç bir sakıncası yok
Çünkü kendinden oldukça emin ve kararlı görünüyorsun bu çok güzel bir şey, cesaretin için cidden tebrikler
Bence bir video hazırlatabilirsin hem size özel olur hemde ömür boyu sizde kalır
İlerde çocuklarınıza bile izletebilirsiniz
Umarım her şey dilediğiniz gibi olur

çoook teşekkürler yorumun için :) ... şimdiden heyecanlıyım nası bişe yapıcam o an nası yapıcam düşünemiyorum bile... teklifi o yapmıştı bari bu da benden olsun dedim :)

ben odunun tekiyimdir hiç anlamam güzel tekliften yoksa sana fikir verirdim be tatlım
daha evlenecek adam bulamadık ki teklif planımız olsun burdan gizlice kkya giren erkek üyelere ve üye olmayan konu okuyucularına duyurulur boşum

senin gibi bir özgüvene sahip olmadığım için yaratıcı olamıyorum. düşünmek bile yordu beni

amin canım saol... darısı başımıza inşallah :) çok basit çok kötü bişe sen adama değer ver her şeyi göze al o sana koz olarak kullansın adam olan yapmaz yapamaz . kötü düşünmek istemiyorum evrene pozitif enerji dağıtıyoruz hadi baaalım :)

saol canım teşekkürler :) bende az önce onu düşündüm böle ilk günden bugune resimlerimiz videolarımızdan böle bi karma yapmak ama düğünde de böle bişe istiyorum o yuzden kararsız kaldım ikisi içinde farklı bişe olmalı birbirine benzemesin istiyorum... galiba çok şey istiyorum

sesli güldüm yemin ederim ... allah gönlüne göre verir inşallah canım :)

Rica ederim :)
Karar tabi ki senin canım

amaan boşver düşünme sonrasını yap içinden geleni. sonunu düşünen kahraman olamazmış. değsin ya da değmesin sonuçta o an siz mutlu olmayacakmısınz o an herşey bambaşka aşk dolu olmayack mı o anı düşün. hzırlık aşaması o heyecan hazrlanırken daha çok sevmek aşkla dolmak güzel şeyler bunlar.

ben şöyle bir fikir verebilirim arkadaşlarını çok katma işin içine alkışlama kısmı filan olmasın. tmm çağırmak için yönlendrmek için yardım al ama biraraya geldiğinzde 2niz olun sadece. özgürce davranabilin.sarılın mutluluktan ağlayın gülün kahkaha atın ne biliyim tanıdıklar var diye içinzden gelen herşeyi yapamayabilirsinz.

benimle evlenirmisin diye klışe teklif yapmayın kağıda filan yazmayın. gözümün gördüğü andan itibaren ailem oldun canım oldun. kalbimin kalbiyle seviyorum seni. bir ömrü seninle geçirmek istiyorum gbi şeyler yazabilirsin mesaj yerine gider zaten.

canım Az çok deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Erkekler hiç hoşlanmaz. Modern düşüneni milyonda bir . Bende zamanında senin gibi düşünerek birşeyler yapmıştım. Evlilik teklifi değildi. Ama evlilik teklif etmeyi de isterdim. Adam benim teklifime cevap bile vermedi. Nasıl modern miş o zaman gördüm. Odunun tekiymiş.adam beni nasıl durumdu ise artık bilmiyorum. Umrumda da değil artık. Kendi kaybetti. Sen bir incelik yapmayı düşünürsün o anlamaz. Evlilik lafından korka bilir Erkekler. Her ne kadar isteme olacak desende iş ciddiye binince kaçacak yer arıyorlar. O yüzden adamı korkutma derim. O teklif etsin. Önünde diz çöksün. Daha güzel olur. Benim fikrim.

ben yaparım valla
hatta ıma eden bı resım yaptırmıstım kıtapcık :)
hatta bı cok arkadsaım esıme (cok havalı bı teklıf aldım buarada darısı basına) sen etmeseydın korkarım aynısını o sana yapacak teklıf edecektı derler gulerız
hey gıbı hey ya
ne kadar gerıde kalmıs gıbı hısssettım :)

Ne yani şimdi tektaşı sevgiliniz mi takacak parmağına :44:

okurken bile gözlerim doldu . yorumun için çok sağol teşekkür ederim çok güzel sözler gerçekten. açıkçası bende fikir alma aşamasında yardm isticem söyleme anında yanlız olursak daha heyacanlı daha doğal bi atmosfer olur gibime geliyo. o zaten çok kasılır eminim insan içinde :). tekrar teşekkürler güzel sözlerin için

odunluk yaparsa başlamadan biter zaten :) yok tatlım şaka bi yana malesef maddi durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık o da benim gibi aile olalım istiyo artık, korkup kaçma durumu yok allaha şükür :) ama her yoruma acıgım tabi hepsini degelendırıcem

işte bende bütün klişelerden uzak böle keyifli eğlenceli hatırlamak istiyorum :) darısı başıma inşallah sizede bi ömür mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…