bunu hakedecek bir erkeğin daha doğmadığını düşünüyorum bence pişman olacağın şeyi yapmamalısın
normalde ben de karşıyımdır böyle teklifleri kızın yapmasına.yani bence her zaman ilk adımı da erkek atmalı evlenme teklifini de erkek etmeli.
ama o kadar tatlı heyecanlı bir anlatım tarzınız var ki edin gitsin dedim yani içimden
erkek arkadaşınızı en iyi siz tanıyorsunuz sonuçta onun hoşuna gideceğini düşünüyorsanız bu sizin için de sorun değilse sizin kararınız edebilirsiniz.
gerçi sizin sorunuz etsem mi etmesem mi değil nasıl etsem?
biraz düşündüm de aklıma pek bir şey gelmedi bulursam yazarım ama
arkdasımda böyle diodu :) ummadığın taş baş yarıyor. umarım sen haklı çıkarsın :) mutluluklar
çoook teşekkürler yorumun için :) ... şimdiden heyecanlıyım nası bişe yapıcam o an nası yapıcam düşünemiyorum bile... teklifi o yapmıştı bari bu da benden olsun dedim :)
çok güzel düşünmüşsün bence. kız ya da erkeğin teklif etmesi önemli değil siz mutlu olduktan sonra. umarım çok güzel olur içinize siner.
5 yıl önce ilk kez ben sevgilimin elini tutup ilişkiyi başlatmıştım, şimdi nikahımız oldu düğünü bekliyoruz. çok da mutlu oluruz hatırladığımızda.
hiç koz olarak falan da kullanmadı
Bana kalırsa hiç bir sakıncası yok
Çünkü kendinden oldukça emin ve kararlı görünüyorsun bu çok güzel bir şey, cesaretin için cidden tebrikler
Bence bir video hazırlatabilirsin hem size özel olur hemde ömür boyu sizde kalır
İlerde çocuklarınıza bile izletebilirsiniz
Umarım her şey dilediğiniz gibi olur
ben odunun tekiyimdir hiç anlamam güzel tekliften yoksa sana fikir verirdim be tatlım
daha evlenecek adam bulamadık ki teklif planımız olsun burdan gizlice kkya giren erkek üyelere ve üye olmayan konu okuyucularına duyurulur boşum
senin gibi bir özgüvene sahip olmadığım için yaratıcı olamıyorum. düşünmek bile yordu beni
saol canım teşekkürler :) bende az önce onu düşündüm böle ilk günden bugune resimlerimiz videolarımızdan böle bi karma yapmak ama düğünde de böle bişe istiyorum o yuzden kararsız kaldım ikisi içinde farklı bişe olmalı birbirine benzemesin istiyorum... galiba çok şey istiyorum
amaan boşver düşünme sonrasını yap içinden geleni. sonunu düşünen kahraman olamazmış. değsin ya da değmesin sonuçta o an siz mutlu olmayacakmısınz o an herşey bambaşka aşk dolu olmayack mı o anı düşün. hzırlık aşaması o heyecan hazrlanırken daha çok sevmek aşkla dolmak güzel şeyler bunlar.
ben şöyle bir fikir verebilirim arkadaşlarını çok katma işin içine alkışlama kısmı filan olmasın. tmm çağırmak için yönlendrmek için yardım al ama biraraya geldiğinzde 2niz olun sadece. özgürce davranabilin.sarılın mutluluktan ağlayın gülün kahkaha atın ne biliyim tanıdıklar var diye içinzden gelen herşeyi yapamayabilirsinz.
benimle evlenirmisin diye klışe teklif yapmayın kağıda filan yazmayın. gözümün gördüğü andan itibaren ailem oldun canım oldun. kalbimin kalbiyle seviyorum seni. bir ömrü seninle geçirmek istiyorum gbi şeyler yazabilirsin mesaj yerine gider zaten.
canım Az çok deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Erkekler hiç hoşlanmaz. Modern düşüneni milyonda bir . Bende zamanında senin gibi düşünerek birşeyler yapmıştım. Evlilik teklifi değildi. Ama evlilik teklif etmeyi de isterdim. Adam benim teklifime cevap bile vermedi. Nasıl modern miş o zaman gördüm. Odunun tekiymiş.adam beni nasıl durumdu ise artık bilmiyorum. Umrumda da değil artık. Kendi kaybetti. Sen bir incelik yapmayı düşünürsün o anlamaz. Evlilik lafından korka bilir Erkekler. Her ne kadar isteme olacak desende iş ciddiye binince kaçacak yer arıyorlar. O yüzden adamı korkutma derim. O teklif etsin. Önünde diz çöksün. Daha güzel olur. Benim fikrim.
ben yaparım valla
hatta ıma eden bı resım yaptırmıstım kıtapcık :)
hatta bı cok arkadsaım esıme (cok havalı bı teklıf aldım buarada darısı basına) sen etmeseydın korkarım aynısını o sana yapacak teklıf edecektı derler gulerız
hey gıbı hey ya
ne kadar gerıde kalmıs gıbı hısssettım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?