Ne yani şimdi tektaşı sevgiliniz mi takacak parmağına :44:
odunluk yaparsa başlamadan biter zaten :) yok tatlım şaka bi yana malesef maddi durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık o da benim gibi aile olalım istiyo artık, korkup kaçma durumu yok allaha şükür :) ama her yoruma acıgım tabi hepsini degelendırıcem
vaaaay özgüvene hayran kaldım çok hoş bir fikir ama madem sen çılgınsın teklifde cılgın olsun romantik değil
aaaaaaaa ben onu tamamen unuttum
bugun karar verdim veee teklifi ben yapıcam :) ... yaklaşık 6 senelik bi ilişkimiz var ünüversite 1.sınıftan beri birlikteyiz ikimizde istanbulda oturuyoruz, kısmetse ekim kasım gibi isteme merasimi olacak. şakayla karışık derim evlenme teklifi daha gelmedi neyin istemesiyse bu diye :) ... genelde sakin bi tarzı tavrı var erkek arkadasımın eglencelidir de ama ortama ısınana kadar genelde agırdır( ağır abi gibi değil ama :) ) ben ona göre biraz daha manyagımson zamanlarda farkındayım düşünüyo ne yapsam etsem diye ama ben şaşırtmak istiyorum şok olsun istiyorum tabii herkesi de şaşırtmak istiyorum. açıkçası teklifi yapmaktan hiiiiiç miiii hiiiiç gocunmicam ilerde kısmetse çocuklarıma anlatmaktan keyif bile duyarım :) ... internette arastırmaya basladım ama hep tekne, pankart ve meydandaki insanlara işte X seni seviyo evlenırmısın dedirtmişler. çekimi ya bi yerle anlaşıp yaptırırım diyorum yada arkadslarımı organize eder öle yaptırırım. ama asıl sorun ne yapıcak olmam. fikirlerinizi bekliyorum kızlar lütfen :) ( evlenme teklifi ''etmek'' yada ''yapmak '' istediğinizi seçin :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?