karar verdim evlenme teklifi edicem :) fikirlerinizi almak istiyorum

Simdi kabul ediyor ve odun gibi gorunmuyor olabilir. Gelecekte ne yapacagini bilemezsin. Bir iliskide erkegin yeri farkli, kadinin yeri farkli. Ben boyle bir riski goze almazdim ve karsi taraftan beklerdim.

Son düzenleme:
vaaaay özgüvene hayran kaldım çok hoş bir fikir ama madem sen çılgınsın teklifde cılgın olsun romantik değil

yarı romantik yarı çılgınca böle karma bişe olsun istiyorum :) zaten teklifi etmekle başlıbaşına çılgınlık yapıyorum :) yani yapıcam inşallah bi aksilik olmazsa

ben asla öyle birşey yapmam..tarzım değil.

Bence fikrin çok güzel.
Her zaman kadın erkek eşit diyoruz ama her şeyi karşıdan bekliyoruz.
Zaten bu alınmış bir karar, kalkıp da yıllar sonra bana evlenme teklifini sen ettin dese dahi ee ne olmuş sen zaten dünden razıydın ki istemeye gelecektin der geçersin.
eşim bana böyle bir kitap hazırlayarak etmişti çok mutlu olmuştum.
Bir gözat bence :118:

Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye

ben etmezdim teklif ama sana bi fikir verebilirm denenmiştir buarada bu fikir
önce gidip bi fotoğraf stüdyosu ile konuşuyorsun planı anlatıyorsun
sonra buluştuğunuz herhangi bi gündr bi bahane uydurarak stüdyoda fotoğraf çektirmeniz gerektiğini söyleyip
sevgilini fotoğrafçıya götürüyosun fotoğraf çekileceği sırada dizlerinin üstüne çöküp evlenme teklif ediyosun.
ve o sırada flaşlar patlıyor.

başlığı görünce aranızda hiç evlilik konuşulmamış ilk teklif senden gelicek sandım:)bence etme diycektim ama ama isteme merasimi olucakmış ztn,bazı erkekler niye böyle ya evliliğe dair herşey konuşulur ama teklif yok ortada
sizde de bi farklılık olur ne güzel işte.)

Sizin teklif etmeniz çılgınca olabilir daha da çılgınca olsun isterseniz paintte yazı yazıp onu resim olarak kaydeyip flash belleğe atın romantik bir film seçip sinemaya gidip ordan film başlamadan o yazının gösterilmesi için ricada bulunabilirsiniz. Hem bir sürü kişi görür şahitlik eder hemde tanıdık olmadığı için sıkıntı olmaz yani bir arkadaş aile ortamında bilinmez sorun olur filan demiş galiba benım birden aklıma bu geldi herkes merak eder ama kimse siz olduğunuzu da bilemez

bence bir sakincasi yok :)
neden hep karsi tarafan bekleniyor ki :)
Tam olarak nasil birsey istiyorsun bilmiyorum ama bunu daha önce bulmustum. Güzel bir fikir olabilir. Bide dikkatini cekerim Player 1 Bayan yüzügü :)
yani bu durumda da bir bayan teklif etmis..

Bir kupa yaptır.
Odun desenli olsun.
Üzerine benimle evlenir misin yazdır.
Fazla detaya gerek yok.

Kahveyi o kupayla verirsin. Muhtemelen anlamaz ya da anlam veremez, böylelikle her erkek odundur teorisi bir kez daha kanıtlanmış olur

Ben de bir ara buna karar vermiştim ileride ben teklif edicem diye zaman gösterecek yapacak mıyım. Çok güzel olur bence senin etmen tabuları yıkacaksan onu romantik bir yemeğe götür sonra kutuyu çıkar ve diz çökerek benimle evlenir misin de :127: Bence bir iş yapılıyorsa tam yapılmalı,tabular yıkılacaksa bırak ortada birşey kalmasın. Bir de nacizane tavsiyem sokaktaki insanlara x seni seviyor, pankart tarzı tekliflerden uzak durun bir vakitler farklıymış ama artık hiçbir farklılığı kalmadı romantizm desen Hak getire hiçbir yerden kurtarmıyorlar.

Gerek yok bence. Evlenme teklifi almadan evlenmeyeceğinizi ima edin. Unutmayın bu hayatta kaçan kovalanır. Ağırdan alan kıymet görür. Hani benim pırlanta yüzüğüm?evlilik teklifim?Cam ayakkabılarım? yanlışa düşmeyin derim.

Benim anlamadığım nokta istemeye geleceklermiş ya buna nasıl ve ne şekilde karar verildi ?

Piyasada evlilk teklifi yok istemeye gelecekler.Keşke sen deseydin o an teklif ettin mi ki gelip isteyeceksin diye

çok hoşuma gitti benim de
evet evet sen teklif et
boşver erkek teklif eder klişelerini
şu anki sevgilimle evlenecek olsam ben de teklif ederdim gibi geliyor
çünkü şu an sevgili oldugumuzu ilan eden ben oldum ona karşı

ahahhah çok komik bişey geldi aklıma
röntgen filmleri oluyor ya
işte onlara seni seviyorum benimle evlenir misin gibi bi şey yazılamaz mı ki
tam kalbinin oldugu yerde adı yazılabiir mesela
öksürük şikayeti ile doktora gidersin
film çekilir ve tatatattam

Son düzenleme:
Maalesef hayat kocaman bir eglence parki degil.
Bugün size cok komik ve olaganüstü degisik gelen bu fikir, yarin birgün cok basinizi agritabilir. Su an hersey yolunda takmam diyorsunuz, cünki dünya toz pembe. Geciyor, bundan emin olun.
Benim esim sahsen okadar pesimden gittigi halde, benle evlenebilmek icin bin takla attigi halde seneler sonra ciddi veya sakayla karisik "aman sende benim gibi cocugu kaptin hemen, evlenmek icin can attin, cokda merakliydin..." gibisine laf sokabiliyor.
Esimle ciktigimiz sürece, nisanliligimiz sürece ve evliligimin ilk üc yil boyunca, nekadar sansliyim, nekadar iyi bir kayinvalidem, görümcem var dedigim, sürekli hediyeler aldigim, bir dediklerini iki etmedigim, onlarinda aynen bana karsi canim diye sarilan insanlar ilk esimle ciddi kavgalar yasadigim zamaninda bir anda "bosanin" deyip, dünyanin lafini sayabildiler, bunun icinde hic aklima gelmeyecek, zamaninda cok memnun kaldiklari nisanlilik dönemindeki bir dügün icin trabzona gidisimizi bile katmislardi "yok iyi bir pabuc olsaydin zaten nisanli nisanli oglumuzla taaaa trabzonlara dügüne gitmezdin" diye, duyanda sanki yalniz gittik sanacak, tüm akrabalarla gittik ve herkes ayri odalarda kalmisti, ama millete laf lazim iste...

valla yapma derim. 11 senedir evliyim, tecrübe konusuyor.
Sadece sen öylesin, ben baskayim diyede düsünme. Sana arkadaslarimdan, akrabalarimdanda cok insan sayarim baslarina benzer seyler gelen.
Takmam takmam dersin ama belli bir zaman sonra canina tak eder. Ha yok yinede senin cevren öyle, benim dünyamda olmaz dersen, umarim masal gibi devam eder birlikteliginiz ve hic bir zaman sen benden daha istekliydin, nekadar evlenme merakliymissin veya "benim oglumu elinden kacirmamak icin neler neler yapti bu gelin..." gibi kelimeler asla duymazsin.
Baska ülkelerde süper birsey, su an alman bir arkadasim anlatsa hadi yap ne duruyorsun derim, ama türklerde, türkiyede asla...türk milletin zihniyeti belli, en moderinim diye gezinenler bile islerine gelince cok güzel kullaniyorlar basina kalkabilecek seyleri...malzeme olsun yeterki.

Son düzenleme:
ahahahaha bir bayandan bunu duymak çok çılgınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…