- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
çok güzel fikir sanırım pazartesi günleri herkes çok meşgul oluyor bende şimdi ballı süt içiyorumyanımda saklama kabı taşımaya karar verdim ikram edilipte geri çevirdiklerimi biriktirsemm ne kadar karda olduğumu (kalori açısından)görmüş olurummm
ben de yıllardır hamu rişlerine yanaşmazdım kilo alcam diye ama baktım yapmayınca da almışım başımı gitmişim, bi de böyle deneyeyim dedim ameliyat olduğumda annem yanımdayken yapıvermişti nasıl hoşuma gitti ben de yapayım bari dedim artık en azından eşim oğlum yesin diye, zaten gizli gizli öğrenmişim çok zorlanmadım :)ben daha ögrenmeye yanaşmıyorum yiyiciyimmm
eşimde heves ediyor ögren diyeee
ögrenecem ilerde nasipsee
hmm nefis olcak gibiben çılbırı canım suyun içine kırıp pişirmiyorum
normal yumurtayı kabuğu ile kaynatıp iyice haşlıyorum
soyduktan sonra halka halka kesiyorum
üzerine sarımsalkı yoğurt
onun üstüneyse tereyağlı pulbiber nane yakıyorummm
haklısın canım yaabrokoliden konuşunn karnıbahardan konuşunnnn
aynen valla iyi fikir, ben çekmecemde topluyorum paketli olanlarıyanımda saklama kabı taşımaya karar verdim ikram edilipte geri çevirdiklerimi biriktirsemm ne kadar karda olduğumu (kalori açısından)görmüş olurummm
teşekkür ederim cnmrollacım güle güle zayıf zayıf (sağlıkla) otur evinde canım
çok ilginç katılma sürem mi bitticanım biz geçen hafta başladık yarışa, diğer gruplara bir göz at istersen
günaydın canımmmmgünaydınn azimli bayanlarrr
sabah klasik kahvaltımı yaptım kaçak yok
yarını iple çekiyorumm beni pek sevindirmeyecek gibi ama bakalımmm
kızlar oğlumun öksürüğü hala geçmedi çocuğu evde yalnız bırakıp işe gelmenin vicdan azabımı yaşıyorummm
günaydın canımmmgünaydın kimse yokmu
akşam yine iş çıkışı spor yaptım ve yine akşam yemeğini geç yedim hemde tost ve karışık meyve suyu :-( evdeki yemek düzenini bir türlü kuramadım
sabah 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta
1kupa süt 1 dilim peynir 1zeytin domates
yarını iple çekiyorum pek umutlu olmasamda yarım kilo bile versem yinede iyidir çünkü 3,4 gündür pek sıkı dikkat edemedim ama çok fazla haraket ettim inşallah bir kilonun üstünde vermişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?