Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

şu anda karşımda biri cevizli diğeri kaymaklı 2 lokum var sadece bakışıyoruzz bakalım kim kazanacak

ohhh ohhh yandan yandannn buralarda bana kalmışş kendim çalıp kendim oynayayımmm amannnnnn

yanımda saklama kabı taşımaya karar verdim ikram edilipte geri çevirdiklerimi biriktirsemm ne kadar karda olduğumu (kalori açısından)görmüş olurummm

yanımda saklama kabı taşımaya karar verdim ikram edilipte geri çevirdiklerimi biriktirsemm ne kadar karda olduğumu (kalori açısından)görmüş olurummm
çok güzel fikir sanırım pazartesi günleri herkes çok meşgul oluyor bende şimdi ballı süt içiyorum
sadece 1tatlı kaşığı bal kattım canım tatlı istedi böyle idare ediyorum

ben daha ögrenmeye yanaşmıyorum yiyiciyimmm

eşimde heves ediyor ögren diyeee

ögrenecem ilerde nasipsee
ben de yıllardır hamu rişlerine yanaşmazdım kilo alcam diye ama baktım yapmayınca da almışım başımı gitmişim, bi de böyle deneyeyim dedim ameliyat olduğumda annem yanımdayken yapıvermişti nasıl hoşuma gitti ben de yapayım bari dedim artık en azından eşim oğlum yesin diye, zaten gizli gizli öğrenmişim çok zorlanmadım :)

hmm nefis olcak gibi
brokoliden konuşunn karnıbahardan konuşunnnn
haklısın canım yaa

aynen valla iyi fikir, ben çekmecemde topluyorum paketli olanları

kızlar oğlumun öksürüğü hala geçmedi çocuğu evde yalnız bırakıp işe gelmenin vicdan azabımı yaşıyorummm

günaydın kimse yokmu
akşam yine iş çıkışı spor yaptım ve yine akşam yemeğini geç yedim hemde tost ve karışık meyve suyu evdeki yemek düzenini bir türlü kuramadım
sabah 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta
1kupa süt 1 dilim peynir 1zeytin domates
yarını iple çekiyorum pek umutlu olmasamda yarım kilo bile versem yinede iyidir çünkü 3,4 gündür pek sıkı dikkat edemedim ama çok fazla haraket ettim inşallah bir kilonun üstünde vermişimdir

günaydınn azimli bayanlarrr

sabah klasik kahvaltımı yaptım kaçak yok
günaydın canımmmm

dün ben ayarı kaçırdımmm

sabah gözleme akşam pide yarına nasıl çıkarım kimbilir

tabiii egzersiz yaptım mekik çektim sabah 15 dk tempolu yürüdüm faydası olurmu kimbilir
yarını iple çekiyorumm beni pek sevindirmeyecek gibi ama bakalımmm

kızlar oğlumun öksürüğü hala geçmedi çocuğu evde yalnız bırakıp işe gelmenin vicdan azabımı yaşıyorummm

oy kıyamam ya gece yatarken havluyu ısıt bağrına koy canım

günaydın canımmm

bende dün kantarın topuzunu kaçırdım

h.sonu çok ii derkennn pazartesi yaktım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…