Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelişş yapma Allahını seversennBunlar ne güzel çekişmeler böyle süpersiniz kızlar
keşke bende dahil olabilsem amma zerre motivasyon yok, hırs yok ama dikkat ediyorum o ayrı...
akıllandım artık küp huriye beni kendime getirdi, kaçamak olmaz da, spor yaparım inşallah, benim kurtarıcım spor
200 gr. senin kilonda biri için gayet iyi, ideral kilona çok yakınsın çünkü,![]()
bende öğlen kıymalı makarna yedimmm ohhh ohhhh
yok canı evde yemek yoktuuuafiyet olsun canım ye yeee, sende 2. sin bu arada tebriklerrr,
kendine ödül mü verdin, kıymalı makarna ile![]()
yok canı evde yemek yoktuuuannemler vardııı
sabah yulaf ezmeli yoğurt öğlen 2 yk pilav 1 dilim ekmek yoğurt ve tavuk haşlama
ölçülerimi bana vermiyorlar
bende sormadım zatenn
evet 3 dilim bitter yedimmmmmmmm![]()
bayılırım lahana sarmasına, ben olsam az da olsa yerdim mutlaka :)öğlen yemedim, akşama kuru ve lahana sarması var bizde, bakalım ne yiyeceğime karar vermedim,
niye vermiyorlar ki, senden gizli mi alıyorlar ölçüleri?ölçülerimi bana vermiyorlar
bende sormadım zatenn
benim 8 hafta oldu diyete başlayalı
akşama ölçülerimi yazmayı düşünüyorum bende her ne kadar cok incelmemiş olsamda 1-2 cm oynamıştır
amann saraycamm merak edince erimiyorum yaaa ben kıyafetlerimden bilmek istiyorum
sonra moralim bozuluyor incelmemişim diye
evet 3 dilim bitter yedimmmmmmmm![]()