- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
slm kızlar
2 dilim et
kavurmalı soğanlı yumurta
1 dilim ekmek
yoğurt
1 çay kaşığı nutella
menüye gelllll (saçma oldu ama karnım doydu)
enteresan bi menüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
2 dilim et
1 dilim ekmek
yoğurt
1 çay kaşığı nutella
ben bugun menü falan paylaşmıcammm
afiyet olsun zelişşş
ayy siyaset bölümünü okuyorumda off kii ne offf
afiyet olsun süpersin, haftaya gene zirvede olmaya niyetlisin ama vermezler...kızlarrr işleri biraz şimdilik hafiflettim
yemeğimi de yedim geldimmm
salata
sebze çorbası varmış
tas kebabı (patateslerini yemedim )
düşündüm ve öğlen döner yemeye karar verdim
öğle
bir porsiyon et döner salata bir dilim ekmek bi büyük bardak ayran
Bende yedim yemeğimi dışardaydık abartmamaya çalıştım...
Izgara Köfte
Patates Püre
Ayran
afiyet olsun zelişşş
ben bugun menü falan paylaşmıcammm
bende doymadımmm ;( yarım simit duruyorr onu yemek istiyorum ama 1 saat dayanmalıyımmm
slm kızlar
2 dilim et
1 dilim ekmek
yoğurt
1 çay kaşığı nutella
valla krizantem bana da hiç cevap vermiyordu, heralde bana gıcık oluyor diye düşünmeye başladım, ben de ona yazmamayı düşünmüyordum artık ama bi baktım sabah günlüğüme yazmış, çok şaşırdım ve sevindim..aman iyi olsun, ben yazmıştım da krizantem okumuyor ki... mesala ona sormuştum çalışıyor musun, ne iş yapıyorsun diye![]()
ben de 657 yim canım, ama nasıl zor şatlarda giriyorum buraya anlatamamoyy saraycam kaçırmışımm kusura bakma evet 657 çalışıyorum teknikerim
aynen aynen, okumaya başlıyorum sonra biri geliyor, bi işler çıkıyor alıntılarım da boşa gidiyor, inşallah bu tamamına erer :)bazen müdür geliyor vatandaş geliyor kaçırıyorum hemen kapatıyorum yaa
yani, sen gece kaliteli uyuyamadığın için bu saate uyuman çok normal canımYani ben uykudan uyanana kadar siz muhabbet ediyonuz ne guzel....
tabi calismayinca kuzularimla yatiyorum bu saatte kadar. Tabi 2 çocukla ne kadar deliksiz uyunabilirse
evet ya, ben de genelde erken kalkarım haftasonlaro, geç kalkınca gün hemen bitiveriyorbizde öyleyiz ya hafta sonu bile en geç 8 de ayaktayız, o kadar alıştı ki bünye gece uyumayıp sabah uyusam bir iki saat o gün bitiyor benim için hiç bir şey anlamıyorum günden...
çok erken uyuyormuş canım ya, biraz erteleyebilsen aslında32 aylık, büyüdükçe böyle oldu, küçükken daha güzel uyuyordu, gündüz uyumuyor, akşam 19-20 arası uyutuyorum
benim ki de aynen, özellikle de hafta sonları erkenden kalkar geç de yatsakim bilir belkiiii
benim oğlum şimdi 5 yaşında ama hala uykuyu sevmiyor
bebeklikten beri böyle
akşam gece kaçta yatarsa yatsın sabahın köründa ayaktaolurr
herkes öyle diyor vallaah ah
şimdi tam rahat edeceğiniz zaman
yaşı büyüdükçe dertleri artıyor
tek sıkınıtımız uyku olsaydııı
bugunlerin tadını çıkarınnnn
annem bana hep böyle derdi haklıymışşşş hemde çokkk
ne güzelmiş ya,kızlar kendiniz tvnin karşısına geçip pcnin başına geçip sen oynama izleme derseniz olmazz
bizim evde akşamları haftaiçi tv yok pc yok çocuklarda ramıyor zaten
benim de eşim bağımlı vala, ben izlemem o izler hep, bi sürü dizisi var izlediği :) o izlediği için bazen bana da bulaşıyor virüs gibi ama hemen atlatıyorumben razı olurum da eşim mümkün değil tv, telefon pc :) oda bağımlı
oo maşallah ya, benden küçüksün ve çocukları büyütmüşsün maşallah33 cnm ben küçük evlendim 17 de ilk çocuğumu 18 de ikinci çocuğumu dünyaya getirdim ama hiç pisman değilim yine olsa aynı yaşta yine eşimle evlenirdimyine çocuklarımı dünyaya getirirdim
aynen, sosyallik çok önemli ve allahtan benimki oldukça sosyalnasıl ki tv ye pc ye alışıyorlarsa onlarsız yaşamaya da alışıyorlar ancak bir taraftan da arkadaşları çevresi hep kullanıyor..
Ve bu çocuklar teknoloji dilini öğreniyorlar içinde oldukları için...
Diğer taraftan biz teknolojiye yasak getirerek bir tarafta eksiklik kazandırmıyorumdur inşallah diye düşünüyorum kendi adımıza...
Gününümüz de en önemli kişilik kriteri sosyallik çünkü arık eskisi gibi iletişim kurmuyoruz...
ne güzel meşgaleler buluyormuş maşallah oğluşunakıss hafta içi hepsi yasaklı
ödev bitti diyor bu sefer odasında resim yapar top oynar
yani benim oğlana ne yaparsam yapayım kendine bir şekilde meşgale bulurrrr![]()
amin canım, bizde de zamanında silah oyuncak almamıştık, şiddeti teşvik eder diye ama bi baktık arkadaşında gördü, hiç oyuncak görmemiş gibi silaha sarıldı, oysa oyuncağa boğdu onu babası, bu durumu görünce biz de napalım almaya başladıydık. arkadaşlarından koruyamıyoruz ne yapsak..zararı var diye yasaklıyorum, yoksa kullansın bir mahsuru yok, aynen dediğin gibi, ben yasaklasam da , arkadaşında görecek, eksikliğini yaşıyacak, ay çok bilinmeyenli denklem gibi, Allah yavrularımızı korusun,
bizim evde akşam 1 saat çizgi film açılır bilgisayarı kaldırdık iptall şimdilikkk
bir saatde etkin ailece oyun oynarız 5.yaşında oğlum
boyama,yapboz,nesi var,evet hayır,hayvan taklidi yaparak hayvan bulmaca,sıcak soğuk,körebe oynarız
sonra yatarken 2 tane hikaye okuruz (masal)
bazen babamız 10 dakika telden oyuna müsade ediyor hepsi bu
ben burdAn başka bi yer okuyamıyorum kiafiyet olsun zelişşş
hmm söyle söyle ne yedin, sen korumadasın zatenben bugun menü falan paylaşmıcammm
saraycam ben sadece tadına baktım hani bayatlamışsa çocuklarıma yedirmeyeyim diye![]()
ayy bende şindi bana inandım iyi miihıımm inanıyorum sana![]()
kime atarlanıyon kız sen![]()
cevapta yazmadın zati bana![]()
saraycam ben sadece tadına baktım hani bayatlamışsa çocuklarıma yedirmeyeyim diye![]()
çarşamba görüşeceğizzzzzz bende hata yapmaktan korkuyorummmdurum hiç iyi değil vefacan hemde hiç...
yok kıssss topikkten bahsettimmmafiyet olsun süpersin, haftaya gene zirvede olmaya niyetlisin ama vermezler...
iyi etmişsin, afiyet olsun
eee hani cıs göremiyorum , afiyet olsun
açıköğretim mi okuyorsun canım
niçin canım, ne oldu sana, kıyamam ama
dayan dayan, hem bayatlamıştır simit, tadıda olmaz
1 çay kaşığı nutella kesti mi yani![]()
helal sanaaaaöğlen 2291 adım atmışım, işlerimi de hallettim,
öğlen yemek yemedim, markete uğradım, bir sürü lokanta geçtim ama genede bir şey almadım, hayret ettim kendime
akşam dünkülerinin aynısı var![]()
ayy mahzen ne güzel okuyordum tam aşağıda vefanın yazdığı siyaset bölümü kısmında koptum gülmekten, allahtan kimse yok, bende vefaya açıköğretim mi okuyosun dediydim, buradaki topik olabileceğini hiç düşünmemiştim...
![]()
karar verin okul mu topik mi
anlaşıldıçarşamba görüşeceğizzzzzz bende hata yapmaktan korkuyorummm
yok kıssss topikkten bahsettimmm
helal sanaaaa
topikkk![]()