• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

kızlar kaynaşmışsınız yine okumakta zorlanıyorum ama merakta ediyorum hemen hızlıça okudum telefondan giriyorum alıntı yapması beğenmesi cevap yazması zor oluyor idare edin ama takipteyim sizi
ara 2 kuru kayısı sade neskafe
akşam ıspanak yemeği düşünüyorum yoğurt ve 1dilim ekmekle

akşama menü süpermişşş ;)

ben ne yiyeceğim hiç bilmiyorummm

kızlar kaynaşmışsınız yine okumakta zorlanıyorum ama merakta ediyorum hemen hızlıça okudum telefondan giriyorum alıntı yapması beğenmesi cevap yazması zor oluyor idare edin ama takipteyim sizi

11108836_1057400034290149_2092596356581802364_n.jpg

bende cepten cok zorlaniyorum, pc ye de oturamiyorum her zaman, rica etsek de biraz az kaynatsalar, olmaz mi ki?

tenaşımı yoksaa :KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım o dediğini duymadım ama alacatene yi biliyorum. Ondan biraz farklı benimki, eriste koydum içine..

MAHZEN

Bu ne ya IF diyeti bilgilendirirmisinnn
iF intermittent fasting yani aralıklı açlık tek ogün besleniliyor karatay ve tasdevri diyeti var özünde. daha sonra detay paylaşirim

Cok süper yaaa, öldüm gülmekten
akşama içli köfte siperişi verdim kaç tane yemeliyim
Karatayda doyana kadar ama 3 iyi bence de

yarın kesin + lardayım 40 dk spor yaptım ama ne zaman spor yapsam ertesi gün almış görüünüyorum:KK35::KK35:
buarada kızıma krep yaptım ve 1 tanesini mideye indirdim :oops::oops:

bu sabah hava çok soğuk sanki kış geri gelmiş işe gelirken dondum
akşam yine geç yedim yemeği
akşam 20.30
1kepçe tarhana çorbası ıspanak yemeği
yoğurt bir dilim ekmek
sabah 06.15
2 dilim ekmek peynir domates yeşil biberle sandviç 2 yeşil zeytin şekersiz çay

günaydın kızlar, dün tam spor yapacaktım, kızım uyandı , sonrada oğlum uyandı, bizim spor yattı :KK22:

bende cepten cok zorlaniyorum, pc ye de oturamiyorum her zaman, rica etsek de biraz az kaynatsalar, olmaz mi ki?

Canım o dediğini duymadım ama alacatene yi biliyorum. Ondan biraz farklı benimki, eriste koydum içine..

iF intermittent fasting yani aralıklı açlık tek ogün besleniliyor karatay ve tasdevri diyeti var özünde. daha sonra detay paylaşirim

Cok süper yaaa, öldüm gülmekten

Karatayda doyana kadar ama 3 iyi bence de
günaydın canım :KK68:

yarın kesin + lardayım 40 dk spor yaptım ama ne zaman spor yapsam ertesi gün almış görüünüyorum:KK35::KK35:
buarada kızıma krep yaptım ve 1 tanesini mideye indirdim :oops::oops:

günaydın canım, geç saatte yediysen krepi bu gün + çıkabilirsin, ayrıca artıya çok takma sen sporunu yap bence, illaki incelme oluyordur,

bu sabah hava çok soğuk sanki kış geri gelmiş işe gelirken dondum
akşam yine geç yedim yemeği
akşam 20.30
1kepçe tarhana çorbası ıspanak yemeği
yoğurt bir dilim ekmek
sabah 06.15
2 dilim ekmek peynir domates yeşil biberle sandviç 2 yeşil zeytin şekersiz çay

afiyet olsun canım, burada dün gece yağmur fırtına vardı ama sabaha hava gayet güzeldi, tam bahar havası :KK37:

Günaydın

Hayırlı cumalrınız olsun

sabahtan yine bir yoğunluk var kızlarrrrr

Kalkınca bir bardak limonlu Ilık su

Kahvaltı

2 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
az peynir
domate-salatalık
1 finacan adaçy

Şimdide şekersiz nescafe içiyommm

bu arada