64 kilo ile m beden giyebiliyormusunn
sonra sen bize yetişmede
Eve geldim evet ama kahvaltim olmadı çünkü çok ekmek yedim tereyağli yumurta ile, o kadar Tokum ki bugün başka bişey yiyemem
tridine tridine trideine bandın ha
ya benim omuzlarım geniş olmuyor banaEVETTTTT GİYEBİLİYORUMMM
tövbe deeeeeee
yarasınnnnn mahzenimeeeeee
Aynen öyle vefacım :) ama çok pişman değilim, telafi edecegim
bana yetişin diye bekliyommmmmmmm
haftaya daha iyi olman dileğiyle canımteşekkür ederim canım
günaydın Canım, ftr fena değil taM rahat lama dim henüz, güç kaybıNda da pek bi gelisme yok, haftaya da devam edecek tedaviM, bakalım inşallah o zaman daha iyi olurum.
hiç de zaYıl görünmüyorsaraycam sen bundan daha zayıfSindir bence
Ben 20 kg
10 kg bile versen ondan zayıf olursun bence
sonra sen bize yetişmede
Eve geldim evet ama kahvaltim olmadı çünkü çok ekmek yedim tereyağli yumurta ile, o kadar Tokum ki bugün başka bişey yiyemem
Öğle menüm
1 Kepekli sandw.(peynir domates biber)
1 badak ayran
4 tane bademmm
ya benim omuzlarım geniş olmuyor banaaltım oluyor ama üstüm
sana güveniyorumm
hımm iyi yürüyüş yapmışsın, yemeklerde güzel afiyet olsun, bende öğlene kadar 3000 adım atmışım, hiç yoktan iyi50 dakika tempolu yürüyüş yaptık resmen osb içinde arkadaşla
ögle
bulgur pilav üstü kurufasulye yarım kase
yoğurt
ben bugün hiç iyi değilim yaseminle vefayla uğraşırken ben onlardan beter oldum ne bulursam ağzıma atıyorum imdattttt
ben bugün hiç iyi değilim yaseminle vefayla uğraşırken ben onlardan beter oldum ne bulursam ağzıma atıyorum imdattttt
çarşamba hepimiz gümlicezzzz
afiyet olsun canım
benimde göbek geniş, diğer yerler fena değil , bu nedenle alt ve üst kıyafette lastikli bulursam hiç kaçırmayıp alıyorum
hımm iyi yürüyüş yapmışsın, yemeklerde güzel afiyet olsun, bende öğlene kadar 3000 adım atmışım, hiç yoktan iyi
aman rolla, tamam artık yediğini yedin, ama şu saatten sonra yeme lütfen, bak yaz geldi tiril tiril kıyafetleri düşün, tatili düşün
çarşamba hepimiz gümlicezzzz
Allahııım ben 59.9 u gerçekten görmek istiyorum, ama 5 gündür sabitim
Allahııım ben 59.9 u gerçekten görmek istiyorum, ama 5 gündür sabitim
dört gün kaldı B planı olan varmıçarşamba hepimiz gümlicezzzz
selamlar kızlar, gümlemeyiz çarşambaya daha çok var, telafi edilir.. Benim için zor gerçi, haftasonu oğlanın doğum günü var, napcaz bakalım ama imkansız değil en hafif şekilde atlatırım inşallah :)
kızlar bakın hele buraya, işyerindeyim, işler beni bekler sakın fazla kaynamasın burası okuyamıyorum sonra.
Hadi herkes şimdi işinin başına
dört gün kaldı B planı olan varmı
selamlar kızlar, gümlemeyiz çarşambaya daha çok var, telafi edilir.. Benim için zor gerçi, haftasonu oğlanın doğum günü var, napcaz bakalım ama imkansız değil en hafif şekilde atlatırım inşallah :)
sarayca dolunay haftasındayız o yüzdendir yarından sonra eksilirsin 3 er 5 er merak etme
kızlar bakın hele buraya, işyerindeyim, işler beni bekler sakın fazla kaynamasın burası okuyamıyorum sonra.
Hadi herkes şimdi işinin başına
dört gün kaldı B planı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?