• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ilacın prospektüsünde yazanları kopyalıyorum size pembe kısma dikkattt
Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.

Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.

kesin senin iştahın açılır dermşimmm.....

dr dediki sayın hastam siz diyettemisiniz yoksa hemen çıkınızzz öyle yerlere girmeyiniz dediii

Geçmiş olsun canım. Gecenlerde ayni sorunla bende dr. A gitmistim bende reflü varmis. Ama hala ilac kullanmadim

Back
X