- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
bende zelişşş akşama ne var yemekte
yeşil mercimek canım
ama akşam yemeğini şimdiden mi yesem diye düşünüyorum da ne yiyeceğim ki off offf midem kazınıyor resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zelişşş akşama ne var yemekte
ben çoook acıktımmmmm![]()
Bendeee
Birazdan aksam yemegi yiyecegim.
Sende hafif birseylerle ara yapsan
bilmiyorum ki ne yesem offf birde üstüne deli gibi tatlı istiyor ki benim canım
En masumu tarcinli süt :)
süt var tarçın yok ki işyerindeyim ben hala
yeşil mercimek canım
ama akşam yemeğini şimdiden mi yesem diye düşünüyorum da ne yiyeceğim ki off offf midem kazınıyor resmen
Kuru meyve olabilir. Masandaki cikolata hala duruyor mu yoksa
bendede mücver etli bulgur pilavı varr![]()
yoook kız daha o gün gitti o çikolata mideye![]()
hımmm çok riskli mücver filan ama olsa da yesek ahh ahhh
geçmiş olsun cnmilacın prospektüsünde yazanları kopyalıyorum size pembe kısma dikkattt
Gastroözofageal reflü (mide içeriğinin kusma ya da zorlama olmaksızın yemek borusuna geri kaçışı) ve özofajitle (yemek borusu iltihabı) birlikte bulunan dispeptik semptom kompleksi (rahatsızlık hissi şişkinlik ve erken doymayı içeren belirtiler) tedavisinde kullanılır.
ay bende seni seviyom kızz riskli arkadaşım benimevet ben risk almayı severimmmmm![]()
arkadaşım bende dün öyleydim sanki dünya yıkılmışta ben altında kalmışım gibi iştahımda yoktu az ondan bundan derken ne yediğimide bilemedimkızlar geçmişi okudum benim bugün hiç keyfim yok bir uyku hali halsizliki sormayın yemede pek düzenli olmadı fazla yemedim ama bir lokma ondan bir lokma bundan şeklinde onun için yediklerini ayrıntılı yazmıcam