• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
Tamam giderim inşallah bulurum o indirimler bizim buradaki a 101 e hiç gelmiyor geçen bi arkadaş kitap gelecek dedi gelmedi

Arada 1 elma yedim 1 saat önce şuan yine midem kazınıyor 5 e kadar dayanmam lazım :D

üzülmüyorum canımm yediğim bırak eşimin yumruğu ,benim yumruğum kadar yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

ohh afiyet olsun bal olsun yağ olmasın:KK8::KK8::KK8::KK8:

sosuda varmıydı bayılırım keşkeğe:kk77::kk77::kk77:
ben de bayılırım, yiyeceklere anlam yüklemek istemem ama :rolleyes:keşkek son derece güzel ve sağlıklı bir yemektir.
Benim evde tartım yok canım öyle her zamn tartılamıyorum ben sizi takipteyim :cool:
benim de yok artık tartım:KK73:
ok. o zaman,
ama perşembe a 101 e fakir marka tartı gelecekmiş 25 tl gayet uygun fiyata, benim aynısından var ama yedeğini almayı düşünüyorum, al bir tane derim :)
ben de gördüm onu, tartım olmasa alırdım lakin evde 2 tartı var, vucut analizi yaptığı için alsam mı diye düşündüm ama tartılmayacak biri için gereksiz masraf geldi bana:rolleyes:

bende 51,5 görsem varya süper olacak hedefim ne kadar da düşük farkındasınız değil mi... kanattkar hatunum işte böyle :KK70: :KK70: :KK70:
çok iyi canım, ne demişler aza kaanat etmeyen çoğu bulamazmış:KK68:

4 gibi 4 kofte salata

Biraz once kucucuk bir dilim hamsili ekmek ve 1 dilim portakal

Hava gayet güzel
Aparmanin altinda bahce var. Oradayiz cay iciyorum :)

günaydın arkadaşlar

images

Back
X