Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Slm cnm, günlüğün hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun :)
Maşallah iyi gidiyorsun. canım ben o kadar yoğunum ki giremiyorum kk ya (( Eve gittiğimde de pilim bitmiş oluyor
İnşallah uğramaya çalışıcam tekrar
Görüşmek Üzere

o içindeki sese uyma cnm

canım bu gün daha iyiyim, çok teşekkür ederim,

hoşgeldin mahzencim,her gün buraya gel artık , başlayalım beraber, birbirimize destek olalım,

merhaba canımmm, nasıl geçti günün?

dün akşam çoook fenaydı gene , bu gün iyi olacak inanıyorum, çok teşekkür ederim canım

Selam canim nasil gidiyor

canım pek iyi değildi bu aralar, motivasyonum düştü, ama bu günden itibaren iyi olacak, uğrarım günlüğüne, sevgiler canım

biliyor musun hayatta herşey var.. iyi gün de… kötü gün de… yani aynı kalp atışı gibi hayat.. hiçbir zaman sabit degil,olmasın da zaten sen bu aralar fazla yedin.şimdi dur diyorsun işte önemli olan bu canım..bir yerde dur diyebilmek.. güzel bir gün olsun

teşekkür ederim canım, çok çok haklısın,

“Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım”
bu sözü çok severim

birazdan yemeğe gideceğim, çorba, tavuk sote, bulgur pilavı ve komposto var, tabiki tavuk sote ve bulgur pilavı yiyeceğim :) 20 dk. yürürsem çok iyi olur

Adasim beraber basaricaz kolay gelsin beklerim bende ugrarimm canimmm

günaydın canım

günaydın canım

günaydın cnm

elbette gidecek

önce nasıl gittiyse şimdide gidecekkkkkkk
günaydın canım, seni burada görmek güzel, her zaman beklerim

Günaydın canım Sarayca ben tartıldım kilo bildirimimi yaptım ya sen?

günaydın canım, öyle hastayım ki, aslında hastada değil, halsizim, bildiğin gibi değil, sabah 68.7 kg :)

sabah
1 kase pulbiberli yoğurt yedim kahvaltıda (biliyorum saçma, ama canım öyle yapmak istedi, hala depresifim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…