oo 55 olursan çıtır olursun sen
kadın kaç yaşında olursa olsun zayıflık ve bakımlı olmak kadına bir elitlik katıyor canımbu yaştan sonra öyle olayım diyorum :)
kadın kaç yaşında olursa olsun zayıflık ve bakımlı olmak kadına bir elitlik katıyor canım
zayıf ve saglıklı güzel anneler olalım biz
Nasilsin ablalarn en guzeli:)ayy kimleri görüyorum, hoşgeldin tatlııım
Nasilsin ablalarn en guzeli:)
İyiyim iyiyim cook sukurrr :)))çok iyiyim tatlıııım, senide iyi görüyorum, öylesin di mi, sıkıntı yok
İyiyim iyiyim cook sukurrr :)))
Squat yapiyorum ua ben abla cok buyuk etkisini gordum dun fotograf cektim baya fark var hem de duzenli yapmadigm halde
Sen spora devam dimi?
:))biraz ara verdim ama devam, squatı sizlerden gördüm bir ara yaptım ve kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum tam benlik, fotonu görebilir miyim
Bi de bu var ablamçok iyi canım, hemen kalkayım squat yapayım ben, önceki fotolarını biliyorum ve inan fark var...
çok iyi, tabiki fark var, aynen devam et tatlım, hadi ben çıkayım sporumu yapayım :)
merhaba cnm menülerin gayet güzel biraz gözattım
ne zamandır diyettesin kaçtan kaç oldun ?
inş kararınız da kararlısınızdır bu durumu bir arada tutmak çok zor
Merhaba seninde günlüğün varmis nicktasim hayirli olsun ikimizde hedefi 55 İNŞALLAH hedefimize ulaşmamiz dilegiyle
cnm yaklaşık 15 kiloda öyle az buz değil yanicanım ağustosta 83-84 idim şimdi 68.5 kg oldum, ite kalka- yavaş yavaş vermeye çalışıyorum :)
kararlıyım canım,
inşallah canım, takibimdesin, sakın bırakma diyetini, başarılar...
cnm yaklaşık 15 kiloda öyle az buz değil yani
8 ayda gayet iyi bence dilerim kısa zamanda 55 olursun
sonuçta bırak kilo vermeyi yerinde saymayı
eski yaşantımıza devam ettiğimiz sürece artılar biniyor kilomuza
aynen cnm harika bir yola girmişsin sakınn bırakma başarılar takipteyimçok haklısın, vermeseydim, alacaktım kiloları....şimdi sen yazınca farkettim ayda 2 kg ancak gitmiş, ama hiç yoktan iyidir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?