• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın günlüğüm acı gerçeklerle yüzleşmem gerekiyordu 67.1 kg güncel kilomdur....yeniden başa döndüm :(

günaydın günlüğüm:KK68:, sabah tartıldıktan sonra korktum biraz, bi rahatsızlığım mı var acaba? sürekli yeme modunda olmama rağmen ve hiç spor yapmamama rağmen 66.1 kg çıktım, veee yeniden diyet moduna girdim tabi ki:KK66:, buraya günlük yediklerimi yazmıycam ama aralıklı kilomu bildiririm :KK24:

günaydın bende diyet modunda değilim ama h.sonu temposuna fena kapıldım yoruldum pekde iştahım yoktu dün gece biraz kaçırdım sadece

dün tartıldım sabah 62,1 kiloyu gördüm mutluyum bayrama kadar dikkat etmem lazım 60 bari olsam tatile gideceğiz yawww

günaydın bende diyet modunda değilim ama h.sonu temposuna fena kapıldım yoruldum pekde iştahım yoktu dün gece biraz kaçırdım sadece

dün tartıldım sabah 62,1 kiloyu gördüm mutluyum bayrama kadar dikkat etmem lazım 60 bari olsam tatile gideceğiz yawww

merhaba canım, gayet iyi , bayrama kesin 60 olursun sen..

bende 16 hazirana en azından 63 olsam, Annecim gelecek İnşallah.. :)

Back
X