• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın günlüğüm:KK68:, sabah tartıldıktan sonra korktum biraz, bi rahatsızlığım mı var acaba? sürekli yeme modunda olmama rağmen ve hiç spor yapmamama rağmen 66.1 kg çıktım, veee yeniden diyet moduna girdim tabi ki:KK66:, buraya günlük yediklerimi yazmıycam ama aralıklı kilomu bildiririm :KK24:
canım seni kendi topiginde görmek ne güzel bırakmamana sevindim bende şimdi pek dikkat etmiyorum sadece kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum ilk sayfadaki tabloya baktımda hala anıyım
bayramdan sonra yine burada devam etsek olurmu arkadaşlarıda toplarız

canım seni kendi topiginde görmek ne güzel bırakmamana sevindim bende şimdi pek dikkat etmiyorum sadece kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum ilk sayfadaki tabloya baktımda hala anıyım
bayramdan sonra yine burada devam etsek olurmu arkadaşlarıda toplarız

rollacım benim tayinim başka bir ile çıktı, tüm planlarımız iptal oldu, aslında ramazanda izinli olacaktım ama artık bayramdan sonra gideceğiz, ağustos 15 e kadar sanırım pek buraya uğrayamıycam, ama genede her gün 1 defada olsa uğrarım, bence devam edelim derim, bu günden itibaren menülerimi yazacağım zaten :)

slmm burası yeniden hareketleniyor mu ne...

Bayram sonrası tatil dönüşü kesin aranızda olucam bekleyin beni de olur mu :D :D :D :D

sabah 64.7 kg idim :) akşam daha az çıkacağıma inanıyorum :) bu arada ramazana başladığım gün 67.5 kg idim :)

sahur
süt
2 kayısı
1 hurma (canım kahvaltı yapmak istemedi)

iftar (belli zaten)
taze fasülye
fırında tavuk
cacık
salata

merhaba günlüğüm ramazanda 5 kilo hedefim vardı geçen hafta 63.8 idim ama son günlerde dikkat etmemem sonucu bu gün 64.9 kg olmuşum başlangıçta 67.5 kg idim ramazanda toplam kayıp 2,6 kg....

Son düzenleme:
günaydın günlüğüm ve değerli dostlarım, öncelikle hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..:KK200:

bu sabah 64.9 kg idim, gözlerime inanamadım çünkü bayramda fütursuzca yedim içtim maalesef:KK43:, ama en azından çok artı olmamam sevindirdi beni:KK76:, her neyse yarından itibaren, kaldığım yerden devam edeceğim, bana kolay gelsin..:KK24:

günaydın günlüğüm, dün kızımın doğum günü olduğundan hiç diyet düşünmeden yedim içtim :) sabah kiloma bakamadım ama dün ile hemen hemen aynı olabilirim...:KK64: yaklaşık 1 haftadır yeme modunda olduğumdan, diyete başlamak çok zor geliyor itiraf ediyorum... sabah poğaça yedim ve hala deli gibi bir şeyler yemek istiyorum :( aslında bu günü atlatsam gerisi gelecek ama :KK34:

zira böyle giderse aşırı kilo alma ihtimalim çok yüksek:mad::mad:

menüm
sabah
2 poğaça

öğlen
çorba
bulgur pilavı
fırında tavuk

pek iyi olmadı ama yarına daha dikkatli olmaya çalışırım

Back
X