- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
sanada ii tatiller kolay gelsin şimdiden canımmminşallah bitanem, gönlünce bir tatil dilerim.. bende nasipse bu pazartesi ayrılacağım izine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada ii tatiller kolay gelsin şimdiden canımmminşallah bitanem, gönlünce bir tatil dilerim.. bende nasipse bu pazartesi ayrılacağım izine :)
teşekkür ederim bitanem,sanada ii tatiller kolay gelsin şimdiden canımmm
inşallah görürsün istediğin rakamı tartıdagünaydın günlüğüm,
en son çarşamba günü 65.5 kg olduğumu yazmışım , bu gün yine 65.5 kg ım, hala diyet moduna giremedimbende karar aldım, bu gün ayran aşı detoksuna başladım, önceden hazırlayıp dondurucuya koymuştum, akşam baktım ve 3 günlük kalmış, bende 3 gün üst üste yapacağım... sabah yumurta-peynirli kahvaltı sonrası-2 veya 3 defa ayran aşı çorbası, bol su- ve yeşil çay ile ...
ayrıca spora biraz daha ağırlık vereceğim, hedefim cuma günü yeniden 63.9 da olsa 63 rakamını görebilmek...
rollacım ramazanda çok iyi devam ediyordum, bayrama 2-3 gün kala coştum resmen, ama bir yerden başlamak lazım, yoksa alınan kilolar bir süre sonra yağ olarak döner bize,inşallah görürsün istediğin rakamı tartıda
ben çok kötüyüm süreklibir şeyler yemek istiyorum artık kendimi durdurmam lazım yardım lütfennnnnn
bende ramazanın ilk on beş günü iyiydim son on beş günde coştum bir dahada duramadımrollacım ramazanda çok iyi devam ediyordum, bayrama 2-3 gün kala coştum resmen, ama bir yerden başlamak lazım, yoksa alınan kilolar bir süre sonra yağ olarak döner bize,
artık durma vakti rollacım.bende ramazanın ilk on beş günü iyiydim son on beş günde coştum bir dahada duramadım
tebriklerYehuuu bn 4 kilo verdim 52 kiloyum![]()
haklısın cnm şu andan tezi yok başlamam lazımartık durma vakti rollacım.
haklısın cnm şu andan tezi yok başlamam lazım
Selam kızlarr
bende 10 günlük izinden geldimmm
ama kilomu bilmiyorum en son 64kg idim
şimdi tarrılmaya korkuyorummmmm
benimde bir yerden başlamam lazımmmmmmmmm
ama nerdennnn![]()
yasemin hoşgeldin canım, umarım tatilin güzel geçmiştir, ben hala çalışıyorum![]()
CNM nasılsın nasıl gidiyor diyet
ben bıraktım diyeti aldım tabiiki biraz maalesef
cnm iyi diyelim
evde idim bir yere gitmedim
deniz havuz öyle vakit geçirdimmmmmm
ah cnm sorma bende en son 65.9 u görmüştüm suan 68.5 im maalesefcanım hoşgeldin, nerelerdeydin, merak ettim doğrusu,
bende bıraktığın yerdeyim, ramazanda biraz verdim, bayramda geri aldım, öyle öyle idare etmeye çalışıyorum...
şu ana 65.5 kg ım, sen ne kadar aldın![]()
ah cnm sorma bende en son 65.9 u görmüştüm suan 68.5 im maalesef
düğün vardı misafirlerim vardı epey yoğundum yanii