• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın günlüğüm, bu sabah eşim kahvaltıyı hazırlamış, bende erken kalkınca bir şeyler atıştırdım

peynir
domates
salatalık
uno kepekli grisino

günaydın günlüğüm,

en son çarşamba günü 65.5 kg olduğumu yazmışım , bu gün yine 65.5 kg ım, hala diyet moduna giremedim :( bende karar aldım, bu gün ayran aşı detoksuna başladım, önceden hazırlayıp dondurucuya koymuştum, akşam baktım ve 3 günlük kalmış, bende 3 gün üst üste yapacağım... sabah yumurta-peynirli kahvaltı sonrası-2 veya 3 defa ayran aşı çorbası, bol su- ve yeşil çay ile ...

ayrıca spora biraz daha ağırlık vereceğim, hedefim cuma günü yeniden 63.9 da olsa 63 rakamını görebilmek...

günaydın günlüğüm,

en son çarşamba günü 65.5 kg olduğumu yazmışım , bu gün yine 65.5 kg ım, hala diyet moduna giremedim :( bende karar aldım, bu gün ayran aşı detoksuna başladım, önceden hazırlayıp dondurucuya koymuştum, akşam baktım ve 3 günlük kalmış, bende 3 gün üst üste yapacağım... sabah yumurta-peynirli kahvaltı sonrası-2 veya 3 defa ayran aşı çorbası, bol su- ve yeşil çay ile ...

ayrıca spora biraz daha ağırlık vereceğim, hedefim cuma günü yeniden 63.9 da olsa 63 rakamını görebilmek...
inşallah görürsün istediğin rakamı tartıda
ben çok kötüyüm süreklibir şeyler yemek istiyorum artık kendimi durdurmam lazım yardım lütfennnnnn

inşallah görürsün istediğin rakamı tartıda
ben çok kötüyüm süreklibir şeyler yemek istiyorum artık kendimi durdurmam lazım yardım lütfennnnnn
rollacım ramazanda çok iyi devam ediyordum, bayrama 2-3 gün kala coştum resmen, ama bir yerden başlamak lazım, yoksa alınan kilolar bir süre sonra yağ olarak döner bize,

Selam kızlarr

bende 10 günlük izinden geldimmm

ama kilomu bilmiyorum en son 64kg idim

şimdi tarrılmaya korkuyorummmmm

benimde bir yerden başlamam lazımmmmmmmmm

ama nerdennnno_Oo_Oo_Oo_O

Selam kızlarr

bende 10 günlük izinden geldimmm

ama kilomu bilmiyorum en son 64kg idim

şimdi tarrılmaya korkuyorummmmm

benimde bir yerden başlamam lazımmmmmmmmm

ama nerdennnno_Oo_Oo_Oo_O

yasemin hoşgeldin canım, umarım tatilin güzel geçmiştir, ben hala çalışıyorum :D

CNM nasılsın nasıl gidiyor diyet
ben bıraktım diyeti aldım tabiiki biraz maalesef

canım hoşgeldin, nerelerdeydin, merak ettim doğrusu, :KK200:

bende bıraktığın yerdeyim, ramazanda biraz verdim, bayramda geri aldım, öyle öyle idare etmeye çalışıyorum...
şu ana 65.5 kg ım, sen ne kadar aldın o_O

canım hoşgeldin, nerelerdeydin, merak ettim doğrusu, :KK200:

bende bıraktığın yerdeyim, ramazanda biraz verdim, bayramda geri aldım, öyle öyle idare etmeye çalışıyorum...
şu ana 65.5 kg ım, sen ne kadar aldın o_O
ah cnm sorma bende en son 65.9 u görmüştüm suan 68.5 im maalesef
düğün vardı misafirlerim vardı epey yoğundum yanii

ah cnm sorma bende en son 65.9 u görmüştüm suan 68.5 im maalesef
düğün vardı misafirlerim vardı epey yoğundum yanii

hayırlı olsun düğününüz,:KK200:ayrıca çok kilo almamışsın, korumuşsun:nazar:, verirsin yine canım,
bende tesadüf bu gün ayran aşına başladım, 3 gün yapmayı düşünüyorum, uygun olursa gel katıl bana :KK66:

Back
X