bak şimdi böyle kilo verinleri görünce bi azim geldi.ilham kaynağı oldun bize .haydii kızlar durmak yoooktşkler cnm
saraycaa aynı durumdayız sanki :)lamekan çok güzel kilo vermişsin, hani veremiyorum diyodun, maşallah ya
darısı bana, tam bir istikrarsız örneği oldum çıktım, kendimden utanıyorum valla
bende aynı durum
ama gözle görülür fark var, gayet iyi incelmişsin, tabi devam yinecok teşekkür ederim cnm ama işte o kadar zorlanıyorum ki bu insülin direnci yüzünden.
ben senin başaracağına inanıyorum pes etmek yok
aslında öyle
ama sabah yumurta içim almadı
birde iştahım yok böyle geçiştirdim
aslında süt içsem olurdu ama
tavuk sote getirdim yanımdaaaaaa
nasıl yazzmışımmm.forumu kullanmayı daö ğrencem inş
saraycaa aynı durumdayız sanki :)
yok yok vercez, örnek insanlar olcaz biz
evet emziriyorum sarayca. inş verecez başka yolu yokyok yok vercez, örnek insanlar olcaz biz
kızlar kızlarrr canım çok sıkkınn işyerinde müdür başta olmak üzere benle dalga geçtiler iğne ipliğe döndün çok zayıladın falan dedilerrr
tartınında garezi var bana hep fazla gösteriyorrrr
OLURMUYUZ ACABAAAAAAA
evet emziriyorum sarayca. inş verecez başka yolu yok
kızlar kızlarrr canım çok sıkkınn işyerinde müdür başta olmak üzere benle dalga geçtiler iğne ipliğe döndün çok zayıladın falan dedilerrr
bu arada hepinize günaydınnn
lamekân sanada koccaman tbrikkk
olmalıyız yasemin
elbette atacağız yağ kütlelerimizi, bizim çıtır hatunlardan ne farkımız var
canım göster onlara kendini, seninle dalga geçmek neymiş 2-3 ay sonra görsünler
yaparız tabiİNŞALLAHH CANIM
KİM TUTAR BİZİ
önce nasıl başardıysak şimdide yaparızzzz
evde haşlama tavuk var anlatın bakem nasıl yiyecem ne yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?