selam canım, devam ettiğimiz sürece veriyoruz sabır gerek sadece..herkese günaydınn nasılsınız kızlar
ben buraya geleli 69 idim. hala aynıyım .hiç bi değişiklik yok ne kadar zor kilo verdiğimin göstergesi. nasıl umutsuzluğa düşmeyeyim.nete de çok fazla giremiyorum fırsat olmuyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyor?
evet canım bir ben varım dengeleri bozansanırım burda herkes hemen hemen aynı kilo civarındaa hedefler de aynı. ne güzel
hafta da bir tartılmak en iyisi aslında ama ben maalesef hergün tartılıyorum, sonuç iyiyse motivasyon artıyor ama artı çıkınca da motivasyon düşüyor. haftada bir tartılmak en iyisi bu yüzden. başarılar dilerim sana..sabah tartıldım 68.800 çıktı.bakalım haftaya çarşambaya kadar tartılmıcam. hedefim 67 olmak.bakalım başarılı olacakmıyım.
bahanen çok ama emzirme gibi de bir avantajın da var canım, krizi fırsata çevirebilirsinspor yürüyüş pek yapamıyorum.havalar soğuk olduğu için. katı diyet yapamıyorum emzirdiğim için. çikolatayı dayanamıyorum çok sevdiğim için( ne kadar çok bahanem var:) metabolizmam yavaşladı yyeni doğum yaptığım için. bu arada yaş 31 2 bebiş var
Canım cok gecmis olsunöğlen
1 börek
ıspanak
yoğurt
birazdan çıkacağım, yarın dr. gideceğim, boğazımda problem var, bu gün de gittim doktora, ama başka bir dr. a sevk etti... inşallah iyi sonuçlarla dönerim, pazartesi ancak uğrarım günlüğüme, hepinize sevgiler...
teşekkür ederim mahzen sana da başarılar dilerim. evet neyse ki emziriyorm.selam canım, devam ettiğimiz sürece veriyoruz sabır gerek sadece..
evet canım bir ben varım dengeleri bozan
hafta da bir tartılmak en iyisi aslında ama ben maalesef hergün tartılıyorum, sonuç iyiyse motivasyon artıyor ama artı çıkınca da motivasyon düşüyor. haftada bir tartılmak en iyisi bu yüzden. başarılar dilerim sana..
bahanen çok ama emzirme gibi de bir avantajın da var canım, krizi fırsata çevirebilirsin
Sarayca çok geçmiş olsun canım
Günadyın Kızlar
Hayırlı cumalarınınz olsun
Dün öğleden sonra yoğunluıktan giremedimm
Hata vefa bile mesaj atmış gece 23,30 görünce cevap veremedim
Vefanın oğluş İyi imiş
DÜn kendimle gurur duydum yapmış olduğum Pastaların tadına bile bakmadım (Misafir için yaptıklarım)
Bugun yine çok yoğunummmmm
Hemen Menüleri yazıp çıkıcamm
Akşam :
Yoğurtlu karnabhar
salata
1,5 kepçe mercimek çorba
Sabah kalkınca limonlu ılık su
Kahvaltı
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
Az peynir
domatesss
çay
sarayca çokk geçmiş olsun.Canım cok gecmis olsun
Ins bisey çıkmaz..
öğlen
1 börek
ıspanak
yoğurt
birazdan çıkacağım, yarın dr. gideceğim, boğazımda problem var, bu gün de gittim doktora, ama başka bir dr. a sevk etti... inşallah iyi sonuçlarla dönerim, pazartesi ancak uğrarım günlüğüme, hepinize sevgiler...
yasemin wawwww helal sana.kaç kilosun bu arada
Cok gecmis olsun canmmmerhaba arkadaşlar, dr.dan geldim, hamdolsun kötü bir şey yok, nur topu gibi bir reflüm varmış o kadar :)
cok teşekkür ederim, bende korktum biraz, yutkunma sorunu vardı ama reflü deyince rahatladım, iyi geceler, bol eksili günler canımCok gecmis olsun canmm
Şükür kötü bişi yokmuş
Amin canmm hepimize inscok teşekkür ederim, bende korktum biraz, yutkunma sorunu vardı ama reflü deyince rahatladım, iyi geceler, bol eksili günler canım
canım geçmiş olsun..merhaba arkadaşlar, dr.dan geldim, hamdolsun kötü bir şey yok, nur topu gibi bir reflüm varmış o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?