- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
kızlar dünden beri kemer talıyorumm acaba pantalon mu bollaştı ben mi daraldımmm
arkadaş kıbrıstan getirmişş halliceydiii
öğleyede sadece 1 dilim ekmekle yoğurt yiyeyim bariii
akşamada balık varrr yuppiiii
ben yemeğe çıkar afiyet olsunn
rakibelerimmm siz bol bol yeyin aman haaa kendinizi ihmal etmeyin
Metabolizma hızlandırıcı en iyi besinler
Metabolizma hızlandırıcı en iyi besinleri tercih ederek daha kolay kilo verebilir, kabızlık, şişkinlik, yorgunluk gibi sorunlarından üstesinden gelebilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilir diyet ve sağlıklı yaşam sitesi ‘Diyete Başlıyorum’ olarak bilimsel araştırma sonuçlarına göre metabolizma hızlandırıcıen iyi besinleri açıklıyoruz.
Sivri Acı Biber: Acı biberin çok az bir miktarı bile hemen alnımızda terlemeye sebep oluyor. Bunun nedeni biberdeki doğal acı maddesi kapsaisin. Aynı spor yaparken olduğu gibi, bu madde de kısa süreli olarak vücut ısısını yaklaşık %25 oranında yükseltiyor. Sonuç olarak kalori ihtiyacı da geçici bir süre için artıyor.
Limon: C vitamini açısından zengin olan limon, bağışıklık sistemine bol enerji sağlıyor. Böylece kaslar daha fazla yağ yakıyor. Limon suyu sindirim sistemini toksinlerden arındırır, midedeki yanma ve şişkinlik gibi rahatsızlıklara da iyi gelir. Mide asidi yüksek olan kişiler sürekli bir şeyler yiyerek mideyi bastırma eğiliminde olurlar. Bu da kısa sürede acıkmaya ve kilo almaya neden olur. Limonun içerisinde bulunan pektin lifi acıkmayı geciktirir.
Tarçın: Tarçın, insülinin etkisini iyileştirdiğinden, daha az insüline ihtiyaç oluyor. Bu sayede yüksek insülin değerinin oluşturduğu komplikasyonlardan kaçınmak mümkün olabiliyor. Yemekleri bu baharatla tatlandırmakta fayda var.
Kefir: Amerika ve İtalya’ da yapılan araştırmalar sonucunda, kalsiyum miktarı kiloları da etkiliyor. Süt ürünleri, vücut için çok önemli mineralleri içeriyor.. Örneğin yarım litre kefir, protein ve lesitin içeriyor ve günlük kalsiyum ihtiyacının %75’ini karşılıyor.
Zencefil: Zencefilin köklerindeki maddeler, tıpkı kırmızıbiberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Yemeklerde baharat olarak kullanılan veya çay olarak tüketilen zencefil aynı zamanda mide ve bağırsaklardaki gazı da söktürüyor.
yarın ölçü günüm bakalım 1 aydır neler olmuşş
kızlar dünden beri kemer talıyorumm acaba pantalon mu bollaştı ben mi daraldımmm
ben yemeğe çıkar afiyet olsunn
rakibelerimmm siz bol bol yeyin aman haaa kendinizi ihmal etmeyin
Metabolizma hızlandırıcı en iyi besinler
Metabolizma hızlandırıcı en iyi besinleri tercih ederek daha kolay kilo verebilir, kabızlık, şişkinlik, yorgunluk gibi sorunlarından üstesinden gelebilirsiniz. Türkiye’nin en güvenilir diyet ve sağlıklı yaşam sitesi ‘Diyete Başlıyorum’ olarak bilimsel araştırma sonuçlarına göre metabolizma hızlandırıcıen iyi besinleri açıklıyoruz.
Sivri Acı Biber: Acı biberin çok az bir miktarı bile hemen alnımızda terlemeye sebep oluyor. Bunun nedeni biberdeki doğal acı maddesi kapsaisin. Aynı spor yaparken olduğu gibi, bu madde de kısa süreli olarak vücut ısısını yaklaşık %25 oranında yükseltiyor. Sonuç olarak kalori ihtiyacı da geçici bir süre için artıyor.
Limon: C vitamini açısından zengin olan limon, bağışıklık sistemine bol enerji sağlıyor. Böylece kaslar daha fazla yağ yakıyor. Limon suyu sindirim sistemini toksinlerden arındırır, midedeki yanma ve şişkinlik gibi rahatsızlıklara da iyi gelir. Mide asidi yüksek olan kişiler sürekli bir şeyler yiyerek mideyi bastırma eğiliminde olurlar. Bu da kısa sürede acıkmaya ve kilo almaya neden olur. Limonun içerisinde bulunan pektin lifi acıkmayı geciktirir.
Tarçın: Tarçın, insülinin etkisini iyileştirdiğinden, daha az insüline ihtiyaç oluyor. Bu sayede yüksek insülin değerinin oluşturduğu komplikasyonlardan kaçınmak mümkün olabiliyor. Yemekleri bu baharatla tatlandırmakta fayda var.
Kefir: Amerika ve İtalya’ da yapılan araştırmalar sonucunda, kalsiyum miktarı kiloları da etkiliyor. Süt ürünleri, vücut için çok önemli mineralleri içeriyor.. Örneğin yarım litre kefir, protein ve lesitin içeriyor ve günlük kalsiyum ihtiyacının %75’ini karşılıyor.
Zencefil: Zencefilin köklerindeki maddeler, tıpkı kırmızıbiberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Yemeklerde baharat olarak kullanılan veya çay olarak tüketilen zencefil aynı zamanda mide ve bağırsaklardaki gazı da söktürüyor.
öğle 12.30 tarhana çorbası balıklı salata 1dilim ekmek yemeğin üstüne 1 portakal
sabah
süzme ve kaşar peyniri
3 ceviz
öğlen
mercimek çorba
kıymalı karnıbahar
yoğurt
akşam
balık
salata olacak
su 2,5 lt
spor 1500 adımbaşka yok, çok halsizim
öğleyede sadece 1 dilim ekmekle yoğurt yiyeyim bariii
evetttt öğlen kefirin içine 1 dilim çavdar ekmeği maydanoz kırmızı biber kimyon nane koyup kaşıkladım.2-3 tanede kızarmış pate yedimmm.(çocuklar yiyecek ya kalite kontrol yaptımm dermişimmm)
evetttt öğlen kefirin içine 1 dilim çavdar ekmeği maydanoz kırmızı biber kimyon nane koyup kaşıkladım.2-3 tanede kızarmış pate yedimmm.(çocuklar yiyecek ya kalite kontrol yaptımm dermişimmm
kız yasemin gut olacan kız köfte yemektennn
ögle
yayla çorba
turşu
2 çatal patates yemeği
6-7 adet küp kıtır ekmek
Ara 1 elma
ara azcık çikolata (çakıl taşı)
Öğle Menü
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
5 ızgara köfte
yarım domates
2-3 parça turp
evetttt öğlen kefirin içine 1 dilim çavdar ekmeği maydanoz kırmızı biber kimyon nane koyup kaşıkladım.2-3 tanede kızarmış pate yedimmm.(çocuklar yiyecek ya kalite kontrol yaptımm dermişimmm
o senin bildiğini biz de öğrenebilir miyiz acaba:)Ben de + 500le uyandim ama bunun sebebini biliyorum yarina fazlasiyle gider o:)
Birazdan kahvaltı mi yaparim
kabak da çok iyi geliyor, dene mutlaka vefa, çiğ kabağın salatasını da yapabilirsiniz kızlar, bana çok güzel geldi. Tazecik kabağı ince ince doğrayıp içine maydonoz ve domates doğrayın ince imce, içine pul biber karabiber zeytinyağı ve limon ekleyin. kahvaltıda yiyin hem lezzetli hem de bağırsakları iyi çalıştırıyor.vefa akşama aç karna salata ye bana çok faydası oldu
sıcak suyla 1 kaşık balda çok iyi geliyor
allah kolaylık versin canım, inşallah bugün dinlenirsinbende zorda olsa yemeğe gideyim, vücudum ezik, yorgun bitkin, geldiğimden bu yana 1 defa ayağa kalkabildim o derece yorgunum
bence baya incelmişsindiryarın ölçü günüm bakalım 1 aydır neler olmuşş
kilo veremedin diye üzülme yani, bak nasıl incelmişsinkızlar dünden beri kemer talıyorumm acaba pantalon mu bollaştı ben mi daraldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?