ben öğlende turşu yedim ödem yaptığını bilmiyordum ;(Mahzencim ben tursuya dayanamiyorum o da odem yapiyor. 1 avuc dan az kuru yemis ve meyve yedim aksam 21 gibi esim israr edince beraber yedik....
o tursu aksam yemeklerin de aci aci 10 tane yiyorum en az
Mahzencim ben tursuya dayanamiyorum o da odem yapiyor. 1 avuc dan az kuru yemis ve meyve yedim aksam 21 gibi esim israr edince beraber yedik....
o tursu aksam yemeklerin de aci aci 10 tane yiyorum en az
ben öğlende turşu yedim ödem yaptığını bilmiyordum ;(
bende güzel susatır diye suyunu suyunu içtim vallaaacanım bir ara o acı biber turşusundan bende yedim, yağ yaksın diye, ama bıraktım, bir işe yaradığını düşünmüyorum, nedense turşudan kaçınıyorum hep, çok tuzlu ödem yapıyordur kesin
demek ki köpeklerde hem uyuz, hem kuduz bulaşabiliyor, uyuz bir nebze iyi, kurtulma ihtimali yüksek, kuduz, Allah muhafazaaa
Amannnn bana uyuz oldum derken telde gülmemek için zor tuttum kendimi zaten
Kızz beter olsun gebersin bananee valla
arada bir yenebilir ya, o kadarda değil..
Altına işicen şimdiitutamıyorum kendimi gülmekten millet ne oldu diyorrr
hatta karatay diyetinde turşuya izin bile var, ama ben yememeye özen gösteriyorum o ayrı bir konuo zaman sıkıntı yokkk
o zaman sıkıntı yokkk
ben öğlende turşu yedim ödem yaptığını bilmiyordum ;(
arada bir yenebilir ya, o kadarda değil..
he he zayıfladık da
ödül olarak yiyozzzzzz
Keske arada olsa benim de ama ben sabah kahvaltida bile yerim cok seviyorum. Cok sukur sabahlari bitirdim yemeyi ama aksam da yiyorum bazen yemiyorum ama yedim mi de coooookkk yiyorum.
iyi öğrendin yemezsın artıkkk
tuz fazla canım turşudaaaaaa a
bende internetten almak istemiyorum bol gelir dar gelir bitürlü tutturamadımkızlar benim hiç yazlık kıyafetim yok, biraz bakayım nette, aslında kilo verip almak istiyordum ama havalar ısınınca giyecek bir şeyim olmayacak..gene XL almak zorunda olduğum için üzgünüm bari L olsaydım,
kızlar benim hiç yazlık kıyafetim yok, biraz bakayım nette, aslında kilo verip almak istiyordum ama havalar ısınınca giyecek bir şeyim olmayacak..gene XL almak zorunda olduğum için üzgünüm bari L olsaydım,
buradakilerini beğenmiyorum, küçük bir yer, güzel şeyler yok, olsa da çok pahalı satıyorlarbende internetten almak istemiyorum bol gelir dar gelir bitürlü tutturamadım
bende mevsimlik alışveriş yapmak istiyorum bilerek erteliyorummmmkızlar benim hiç yazlık kıyafetim yok, biraz bakayım nette, aslında kilo verip almak istiyordum ama havalar ısınınca giyecek bir şeyim olmayacak..gene XL almak zorunda olduğum için üzgünüm bari L olsaydım,
buradakilerini beğenmiyorum, küçük bir yer, güzel şeyler yok, olsa da çok pahalı satıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?