Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öğlen yemek yemedim, eve de gitmedim, miskin miskin oturdum kaldım yerimde :( akşam ne yapsam karar veremedim...

ö.sonra
1 avuç kavrulmuş fıstık

(arkadaş ikram etti, zaten aç idim, aldım yedim ) hala miskin miskin oturuyorum, öyle yorgun hissediyorum kendimi, :(

akşam hala ne yiyeceğime karar vermiş değilim pöfffff :(

yarın tartı günü, bakalım neler olacak, aslında bu hafta en güzel haftamdı diyebilirim, neyse yarın göreceğiz sonuçları, hava kapalı yağmurlu, ben hala miskinim, eve nasıl gideceğim bu miskinlikle bilemiyorummmmmm :KK12::KK16:

geçen hafta 66.4 kg
bu hafta 65.9 kg
fark 0,5 kg
yüzde 0,75

bu hafta 500 gr. gitmiş, önceki hafta 200 gr aldım, bu gidişat pek hayra alamet değil, ne yapmam gerekiyor acaba,:KK64: yediklerimi daha fazla azaltamam, zira 2 çocuk var, iş, ev işi çok halsiz olmak istemem,:KK22: peki ne yapmalıyım ? bu hafta gene önceki hafta gibi düzenli yiyeceğim, eğer gene 500 gr. altında kilo verirsem, 2 günlük bi detoks düşünebilirim, bakalım zaman gösterecek!:KK25::KK73:

bende çalışıyorum ve çocukta var bende bilmiyorum zor oluyor ister istemez ama az yemek lazım kırılma noktasına kadar dayanmak lazım benim 4 . günüm ve baya az yiyorum kırılma noktası 2 hafta diyorlar çok acıkıyorum sinirli ve halsiz oluyorum ama mecbur başka türlü gtmiyor bu kilolar :))sabah yumurta hasşlaması peynir ve 1 dilim kepek ekmeği öğlen 4 adet ızgara köfte yanında ızgara domates biber o kadar akaşam yemek yemiyorum aralarda meyve yiyorum lebelebi yiyorum çok tok tutuyor yada akşam çok açsam brokoli karnıbahar gibi şeyler haşlayıp üzerine yoğurt sosu yapıorum pul biberli falan maydanoz dereoru nane yaprak serpiyor yiyorum ;)

oturarak çalışıyorum dezavantaj ve spor yapamıyorum inş. bu şekilde veririm kiloları

yarın tartı günü, bakalım neler olacak, aslında bu hafta en güzel haftamdı diyebilirim, neyse yarın göreceğiz sonuçları, hava kapalı yağmurlu, ben hala miskinim, eve nasıl gideceğim bu miskinlikle bilemiyorummmmmm :KK12::KK16:
motivasyonun düşmüş canım ama harika azimlisin bozma bu azmini ;)

bu hafta 500 gr. gitmiş, önceki hafta 200 gr aldım, bu gidişat pek hayra alamet değil, ne yapmam gerekiyor acaba,:KK64: yediklerimi daha fazla azaltamam, zira 2 çocuk var, iş, ev işi çok halsiz olmak istemem,:KK22: peki ne yapmalıyım ? bu hafta gene önceki hafta gibi düzenli yiyeceğim, eğer gene 500 gr. altında kilo verirsem, 2 günlük bi detoks düşünebilirim, bakalım zaman gösterecek!:KK25::KK73:
tebrik ederim canımmm gayet iyi haftada yarım kilo.. hep aynı hızda veremeyiz.. bu hafta vücunu şaşırtıcak şeyler yiyebilrsin,mesela bir iki gün öglen yagsız sade makarna ve salata gibi.. biraz düzenini degiştir.. şaşırt metabolizmanı ;)

tebrıkler cnm cok güzel zaten düzenlı beslensen bıle her hafta 1 kılo veremeyebılırsın duraklamalar ve azalmaların olması gayet normal iyi gidiyorsun:KK68::KK68:

teşekkür ederim canım, çok doğru diyosun, hemen pes etmemek lazım, aynı düzen devam edeceğim bakalım haftaya neler olacak, sevgiler :KK36::KK36:

tebrik ederim canımmm gayet iyi haftada yarım kilo.. hep aynı hızda veremeyiz.. bu hafta vücunu şaşırtıcak şeyler yiyebilrsin,mesela bir iki gün öglen yagsız sade makarna ve salata gibi.. biraz düzenini degiştir.. şaşırt metabolizmanı :KK66:

bana moral verdin, çok teşekkür ederim canım :KK36::KK36:

bende çalışıyorum ve çocukta var bende bilmiyorum zor oluyor ister istemez ama az yemek lazım kırılma noktasına kadar dayanmak lazım benim 4 . günüm ve baya az yiyorum kırılma noktası 2 hafta diyorlar çok acıkıyorum sinirli ve halsiz oluyorum ama mecbur başka türlü gtmiyor bu kilolar :))sabah yumurta hasşlaması peynir ve 1 dilim kepek ekmeği öğlen 4 adet ızgara köfte yanında ızgara domates biber o kadar akaşam yemek yemiyorum aralarda meyve yiyorum lebelebi yiyorum çok tok tutuyor yada akşam çok açsam brokoli karnıbahar gibi şeyler haşlayıp üzerine yoğurt sosu yapıorum pul biberli falan maydanoz dereoru nane yaprak serpiyor yiyorum :KK66:

oturarak çalışıyorum dezavantaj ve spor yapamıyorum inş. bu şekilde veririm kiloları

motivasyonun düşmüş canım ama harika azimlisin bozma bu azmini :KK66:

merhaba canım, hoşgeldin, umarım tez zamanda verirsin kilolarını, motivasyon düşmedi, aksine daha bi kararlıyım, illaki gidecek bu kilolar.. :KK66:

sevgili günlük; önümüzdeki hafta ayın 13'de detoks yapmaya karar verdim , komşu günlük ( soya_sosu soya_sosu nun günlüğü)
bir detoks programı var ve bu gün 2 kg gittiğini yazmışlar, bende aynı detoksu yapmaya karar verdim, ayrıca günlük sahibinin tecrübe ve bilgisinede güveniyorum, zararlı bir detoks olduğunu düşünmüyorum :)

şimdi nasıl yapıldığını kopyalayıp buraya yapıştıracağım...

3 günlük bir detoks uygulayacağız.. Tuz kesinlikle yasak, yağ önerilen miktarın dışına çıkılmayacak..

Bu detoks için bazı malzemelere ihtiyacımız olacak...
Öncelikle karabuğday..
Bunu normal yemeklerde de kullanacağız artık..
Pirinç yada bulgur eklediğimiz tüm sebze yemeklerine artık karabuğday ekleyeceğiz.

Ben detoksu yazayım, malzemelerin listesini ordan çıkarırız

1.gün
sabah uyanında 1 bardak ılık limonlu su
1 fincan şekersiz türk kahvesi

3 yemek kaşığı karabuğday (sıcak su ile ıslatılarak demlenir)
1 yeşil elma rendesi
1 tatlı kaşığı tarçın

ara 2 salatalık yada yeşillik

öğlen
3 yemek kaşığı karabuğday (sıcak su ile ıslatılarak demlenir)
300 gr light yoğurt + pulbiber yada tarçın

ara
1 yeşil elma

akşam
dilediğiniz kadar salata (tuz yok) yağ sadece 1 tatlı kaşığı, sos yok

akşam 8 itibari ile hiç bir şey yenmeyecek, sadece bitki çayları içilebilir

2.gün

kahvaltı yapabilirsiniz ))
1 yumurta (haşlanmış)
lor yada dil peyniri
domates,salatalık, yeşillik, 1 dilim çavdar/tam buğday/tahıllı ekmek

ara
2 salatalık, 2 tam ceviz

öğlen
büyük porsiyon karabuğday eklenmiş sebze çorbası (çorbayı kendiniz yapın, hazır almayın.. tuz eklemeyin )) zaten eklediğiniz salçada tuz var.. en fazla 1 adet bulyon ekleyebilirsiniz)

ara
200 gr light yoğurt, yarım nar, 2 tam ceviz, 1 çay kaşığı toz tarçın

akşam
büyük porsiyon karabuğday eklenmiş sebze çorbası

akşam 8 itibari ile hiç bir şey yenmeyecek, sadece bitki çayları içilebilir

3.gün

kahvaltı yapabilirsiniz ))
1 yumurta (haşlanmış)
lor yada dil peyniri
domates,salatalık, yeşillik, 1 dilim çavdar/tam buğday/tahıllı ekmek

ara
2 salatalık, 3 kuru kayısı

öğlen
dilediğiniz kadar ton balıklı salata (karabuğday eklenmiş, tuz yok, yağ 1 tatlı kaşığı, sos yok)

ara
1 yeşil elma, 1 çaybardağı yoğurt/süt

akşam
3 yemek kaşığı karabuğday (sıcak su eklenerek demlenmiş)
300 gr light yoğurt + pulbiber yada tarçın

Detoksumuz bu kadar...
Bu detoks ile 3 gün içinde hem ödem atacağız, hem vücudumuzu bir forma sokacağız.. Yaklaşık olarak 2-3 kilo kaybedebilirsiniz.. Kaybetmeyebilirsinizde.. Herkesin bünyesi farklı çalışır netice de ))
Verdiğim çay tarifini mutlaka hergün tüketin.. Ama önerilen miktarın üzerine çıkmayın.. Fazlası zarar..
Şimdi bunu deneyelim, diğerlerini sonra paylaşacağım ))

Ha bu arada, bunu yaparken günde en az 30 dakika spor yapmanız gerekiyor..

soya_sosu soya_sosu ndan alıntıdır...

sabah
yumurta
peynir
zeytin

öğlen
çiğ köfte
fıstık,
karışık kuruyemiş (haftanın ilk ve son cıssssları :stop::stop:)

akşam
salata
çorba
yoğurt
1 parça tavuk

su 2lt buldu şimdiye kadar
jillian 1/4 yapılacak inşallah

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

Back
X