- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
güzel gidiyorsun cnm tebrıkler![]()
teşekkür ederim canım sende öyle..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel gidiyorsun cnm tebrıkler![]()
merhaba , valla ben bunalrı yesem kesin kilo alırım bence pilavı tamamen kesin :))akşam ne yerim
1 kase çorba
1 kepçe tavuklu pilav
1 kase yoğurt
1 por salata
egzersiz yapamam gibi
motivasyonun düşmüş canım ama harika azimlisin bozma bu azminiyarın tartı günü, bakalım neler olacak, aslında bu hafta en güzel haftamdı diyebilirim, neyse yarın göreceğiz sonuçları, hava kapalı yağmurlu, ben hala miskinim, eve nasıl gideceğim bu miskinlikle bilemiyorummmmmm![]()
tebrıkler cnm cok güzel zaten düzenlı beslensen bıle her hafta 1 kılo veremeyebılırsın duraklamalar ve azalmaların olması gayet normal iyi gidiyorsungeçen hafta 66.4 kg
bu hafta 65.9 kg
fark 0,5 kg
yüzde 0,75
tebrik ederim canımmm gayet iyi haftada yarım kilo.. hep aynı hızda veremeyiz.. bu hafta vücunu şaşırtıcak şeyler yiyebilrsin,mesela bir iki gün öglen yagsız sade makarna ve salata gibi.. biraz düzenini degiştir.. şaşırt metabolizmanıbu hafta 500 gr. gitmiş, önceki hafta 200 gr aldım, bu gidişat pek hayra alamet değil, ne yapmam gerekiyor acaba,yediklerimi daha fazla azaltamam, zira 2 çocuk var, iş, ev işi çok halsiz olmak istemem,
peki ne yapmalıyım ? bu hafta gene önceki hafta gibi düzenli yiyeceğim, eğer gene 500 gr. altında kilo verirsem, 2 günlük bi detoks düşünebilirim, bakalım zaman gösterecek!
![]()
tebrıkler cnm cok güzel zaten düzenlı beslensen bıle her hafta 1 kılo veremeyebılırsın duraklamalar ve azalmaların olması gayet normal iyi gidiyorsun![]()
tebrik ederim canımmm gayet iyi haftada yarım kilo.. hep aynı hızda veremeyiz.. bu hafta vücunu şaşırtıcak şeyler yiyebilrsin,mesela bir iki gün öglen yagsız sade makarna ve salata gibi.. biraz düzenini degiştir.. şaşırt metabolizmanı![]()
bende çalışıyorum ve çocukta var bende bilmiyorum zor oluyor ister istemez ama az yemek lazım kırılma noktasına kadar dayanmak lazım benim 4 . günüm ve baya az yiyorum kırılma noktası 2 hafta diyorlar çok acıkıyorum sinirli ve halsiz oluyorum ama mecbur başka türlü gtmiyor bu kilolar :))sabah yumurta hasşlaması peynir ve 1 dilim kepek ekmeği öğlen 4 adet ızgara köfte yanında ızgara domates biber o kadar akaşam yemek yemiyorum aralarda meyve yiyorum lebelebi yiyorum çok tok tutuyor yada akşam çok açsam brokoli karnıbahar gibi şeyler haşlayıp üzerine yoğurt sosu yapıorum pul biberli falan maydanoz dereoru nane yaprak serpiyor yiyorum![]()
oturarak çalışıyorum dezavantaj ve spor yapamıyorum inş. bu şekilde veririm kiloları
motivasyonun düşmüş canım ama harika azimlisin bozma bu azmini![]()
teşekkürler inş. dediğin gibi illaki gidecek yapıcak birşey yokmerhaba canım, hoşgeldin, umarım tez zamanda verirsin kilolarını, motivasyon düşmedi, aksine daha bi kararlıyım, illaki gidecek bu kilolar..![]()