Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

ole bakarsbakarsin yanina gelirim bir iki kilo daha vermek icin olurmu
maşallah fazla almamışsın canım, genede dikkat etmelisin, kilo çok nankör oluyor, öncelikle anlamıyorsun birden bire kendini gösteriyor... özelliklede göbekte :)

her hangi bir gruba katılamıyorum, çünkü ben her gün yapamayabilirim, özelliklede haftasonları.. gündüz iş yerinde yapmaya çalışacağım..

ole bakarsbakarsin yanina gelirim bir iki kilo daha vermek icin olurmu

canım çok memnun olurum, kilo verirsen de gel lütfen, ben bir aksilik olmadığı müddetçe (İnşallah bir aksilik olmaz) hep buralarda olacağım, kilolarımı verdikten sonrada, kilo korumak amaçlı yazmayı düşünüyorum çünkü...

canım çok memnun olurum, kilo verirsen de gel lütfen, ben bir aksilik olmadığı müddetçe (İnşallah bir aksilik olmaz) hep buralarda olacağım, kilolarımı verdikten sonrada, kilo korumak amaçlı yazmayı düşünüyorum çünkü...
tamam abla kafanda bitireceksin inan dun yarim ekmek kofte yedim saat sekizde bugun sabit uyandim cok kolay kilo vermekte korumakta ne tatlilar yedim ne pastalar borekler ama sayiyla sporda yapmadim suan iyi gidiyor.carsamba Leslie 5 mile basliycam grupla sonrada biraz dikkat edip 54 55 arasinda gidip gelmek yanindayim bnde artik merak etme..iki paket yesil cay aldim ..su icmek ve cay icmek gelmiyo icimden tekrar basliycam ama ins...

tamam abla kafanda bitireceksin inan dun yarim ekmek kofte yedim saat sekizde bugun sabit uyandim cok kolay kilo vermekte korumakta ne tatlilar yedim ne pastalar borekler ama sayiyla sporda yapmadim suan iyi gidiyor.carsamba Leslie 5 mile basliycam grupla sonrada biraz dikkat edip 54 55 arasinda gidip gelmek yanindayim bnde artik merak etme..iki paket yesil cay aldim ..su icmek ve cay icmek gelmiyo icimden tekrar basliycam ama ins...

yanımda olmana çok sevindim canım, :KK68::KK68:

yeşil çaya bende başlıyayım tekrar, ayrıca yukarıda bahsettiğim egzersizlere başlıycam ve devam edeceğim, zaten günlük yediklerimi buraya yazıyorum, cuma günleri kilomu yazacağım... offf yarışmaya başladığım kiloya geri çıktım, inanamıyoruummm:mad::mad:

esmacım sen benim bu 3 hafta neler yediğimi görsen, şaşırırdın, kıtlıktan çıkmış gibiydim, aslında 1 hafta sonra tekrar devam edecektim diyete, ama ani bir kararla ablam ve 3 yeğenim tatilde yanıma geldiler, bende onlarla beraber, hiç kiloları düşünmeden, canım ne istediyse yedim, kıyafetle 68.5 kg ım, aslında 3-4 gün öncesine kadar kıyafetle 67 kg geliyordum, birden bire kilolar artıverdi, nankör kilolar...

yanımda olmana çok sevindim canım, :KK68::KK68:

yeşil çaya bende başlıyayım tekrar, ayrıca yukarıda bahsettiğim egzersizlere başlıycam ve devam edeceğim, zaten günlük yediklerimi buraya yazıyorum, cuma günleri kilomu yazacağım... offf yarışmaya başladığım kiloya geri çıktım, inanamıyoruummm:mad::mad:

esmacım sen benim bu 3 hafta neler yediğimi görsen, şaşırırdın, kıtlıktan çıkmış gibiydim, aslında 1 hafta sonra tekrar devam edecektim diyete, ama ani bir kararla ablam ve 3 yeğenim tatilde yanıma geldiler, bende onlarla beraber, hiç kiloları düşünmeden, canım ne istediyse yedim, kıyafetle 68.5 kg ım, aslında 3-4 gün öncesine kadar kıyafetle 67 kg geliyordum, birden bire kilolar artıverdi, nankör kilolar...
gider ablcm merak etme iki gune yesil caya beraber basliyalim ne guzel yapmissin afiyet olsun hayatimiZin sonuna kaddar yemeden ne kadar duracagiz degi mi.
biraz kisacagiz biraz birakacagiz ..

gider ablcm merak etme iki gune yesil caya beraber basliyalim ne guzel yapmissin afiyet olsun hayatimiZin sonuna kaddar yemeden ne kadar duracagiz degi mi.
biraz kisacagiz biraz birakacagiz ..

evet aynen öyle, yemeden de olmuyor işte :)

ben birazdan eve geçeceğim, akşam fırsatım olursa spor yaparım, iyi akşamlar...

bu gün menü paylaşıyorum, ama yarından itibaren düzenli olacak menülerim...

sabah
kıymalı börek 1 por. (bir bunu yememiştim, oda tam oldu, artık canımın isteyipte yemediğim hiç bir şey kalmadı)
çay

öğlen
2 ad. pişmaniye (dışı çikolatalı)
1 avuç leblebi
yarım avuç leblebili şeker
(kvalidem yoldan geldi, aldıklarından yedim )

akşam
etli nohut
salata
ayran olucak

ara
sanırım 2 adet pişmaniye daha yerim :)

yarın herşey çok güzel olacak! ümidiyle güne son veriyorummm. Okuyan herkese kucak dolusu sevgiler :KK68::KK68:

sabah
kıymalı börek 1 por. (bir bunu yememiştim, oda tam oldu, artık canımın isteyipte yemediğim hiç bir şey kalmadı)
çay

öğlen
1 avuç leblebi

akşam
etli nohut
salata
ayran olucak

ara

yarın herşey çok güzel olacak! ümidiyle güne son veriyorummm. Okuyan herkese kucak dolusu sevgiler :KK68::KK68:
ay pişmaniye mi oldu mu şimdi çok severim canım çekti:KK57: neyse sende yarından sonra yeme onları bakayım biraz sabret sonra yersin:KK56: geçerken uğradım tekrar kolay gelsin:KK54:

sabah
çay

öğlen
1 avuç leblebi

akşam
etli nohut
salata
ayran olucak

ara

:KK8::KK8::KK8: sen anladın ;)

buyrun ... karataya bekleriz :)

ay pişmaniye mi oldu mu şimdi çok severim canım çekti:KK57: neyse sende yarından sonra yeme onları bakayım biraz sabret sonra yersin:KK56: geçerken uğradım tekrar kolay gelsin:KK54:

teşekkür ederim canım, pişmaniye mi yemişim, ayyy cıss onlar cıısss....

geçerken uğra canım sana şekersiz çay, kahve, yeşilçay, ayran ikram ederim... sevgiler...

günaydın,:KK37: anladım canııımm ;)

günaydın,:KK37: anladım canııımm :KK66:
günaydın canımm güzel bir başlangıç olsun
Musique55.gif

günaydın canımm güzel bir başlangıç olsun
Musique55.gif

evet canım kararlı bir şekilde başladım güne, malum 3 hafta sonra başlayınca, ilk defa diyet yapıyormuşum gibi heyecanlandım.... aslında benimki diyet değil ''SAĞLIKLI BESLENME'' olacak.

hemen sabahı yazayım

sabah
1 yumurta
kaşar peynir
beyaz peynir
1 dlm ev ekmeği

bol su şimdiden

biraz önce;

50 ad. squad+, 50 adet sopa ile bel çevirme +, 50 adet bacağı arkaya doğru gererek kalça kaldırma + (orjinal adı ne çok merak ettim ama bulamadım :KK70:) hareketlerini yaptım, anladım ki vücut baya baya odun olmuş :confused:

birazdan yemeğe gideceğim:kk77:

:kk77:öğlen:kk77:
ezo gelin çorba
patlıcan musakka
b.pilavı
cacık

öğlen tatilinde ise 1 saat yürümeyi düşünüyorum:KK6:, hava biraz soğuk ama olsun :KK28:

öğlen 1 saat yürüdük arkadaşla, ama çok verimli bir yürüyüş olmadı, markete vs. girdik markette dolaştık vs. neyse yarın daha verimli bir yürüyüş yapabilmek dileğiyle... :KK76::KK76:

akşam
kıymalı kabuska
yoğurt
salata olucak ve saat 18:=0 da yemeye son verilecek!

şimdi yeşil çayım önümde :KK50:

günlüğüm eve gidiyorum, çocuklar, yemek, ev işi beni bekler :) yarın görüşmek dileğiyle, (akşam kaçamak yapmak yok tabiki :KK66:)

Back
X