Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın günlüğüm, dün iyi bir başlangıç yaptım, bu gün aynen devam deyip sabah ne yediğimi yazayım

:kk77:sabah:kk77:
1,5 yumurta
1,5 bugday kepeği (omlet yaptım)
biraz peynir
2-3 zeytin

dün markette buğday kepeği aldım, ekmek yemediğimden belki bu hoşuma gider diye düşündüm ve sabah kalkıp omlet yaptım (tabi buna omlet denirse) diyet olduğundan yağ koymadım ve tavaya yapıştı, neyse o şekilde pişirdim yedim, :KK12:sanırım ilk ve son denemem olacak :KK39:

dün markette buğday kepeği aldım, ekmek yemediğimden belki bu hoşuma gider diye düşündüm ve sabah kalkıp omlet yaptım (tabi buna omlet denirse) diyet olduğundan yağ koymadım ve tavaya yapıştı, neyse o şekilde pişirdim yedim, :KK12:sanırım ilk ve son denemem olacak :KK39:
afiyet olsun cnm ben azıcık yağ damlatıyorum:KK53::KK53:

sabahları 2 dılım yıyorum ben cnm bence sende ye sabahları nefsın körelsin ama sen biirsin yinede:KK66:

ya bir türlü karar veremedim, bir yanım 2 dilim ye diyor bir yanım boşver yeme diyor, bilemedim, en iyisi 1 hafta ekmekli 1 hafta ekmeksiz tartılıp sonucuna bakmak olacak sanırım...

ben daha önceki diyetimde 20 kg civarı vermiştim ve karatay tarzı beslenmiştim, gayette memnundum ama işte acaba sağlıksız mı? ekmek yemek mi gerekiyor, tamamen sağlık açısından düşünüyorum.

ya bir türlü karar veremedim, bir yanım 2 dilim ye diyor bir yanım boşver yeme diyor, bilemedim, en iyisi 1 hafta ekmekli 1 hafta ekmeksiz tartılıp sonucuna bakmak olacak sanırım...

ben daha önceki diyetimde 20 kg civarı vermiştim ve karatay tarzı beslenmiştim, gayette memnundum ama işte acaba sağlıksız mı? ekmek yemek mi gerekiyor, tamamen sağlık açısından düşünüyorum.
sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemez:KK66:

bel.webp twister.webp SQAUT-3.webp

birazdan 50 şer adet yapılacak!

ben yulaf ezmesi katıp yapıyorum arada ama çok az tuz ve baharat oluyor birde gurbet gibi çok az zeytinyağı koyuyorum daha doğrusu biraz koyum peçetenin ucuyla teflona yayıyorum yapışmıyor birde peynir koy zaten onda tuz var birşey olmaz tadı da fena olmuyor:kk77:

bende sevmıyorum cnm benımkı yulaf kepegıydı ama tadsız tuzsuz saman gibi:-):-)
evet tuzsuz saman gibi:KK48:

sabahları 2 dılım yıyorum ben cnm bence sende ye sabahları nefsın körelsin ama sen biirsin yinede:KK66:
bende 1.5 dilim falan yiyorum ekmek sadece sabah onun dısında dikkat ediyorum katılıyorum sana:KK19:
geçerken uğradım bir kolay gelsin kızlar:KK19:

[QUOTEsahil cnmbet, post: 39364766, member: 378280"]sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemez:KK66:[/QUOTE]
Tamam sagol cnm

ben yulaf ezmesi katıp yapıyorum arada ama çok az tuz ve baharat oluyor birde gurbet gibi çok az zeytinyağı koyuyorum daha doğrusu biraz koyum peçetenin ucuyla teflona yayıyorum yapışmıyor birde peynir koy zaten onda tuz var birşey olmaz tadı da fena olmuyor:kk77:

bende 1.5 dilim falan yiyorum ekmek sadece sabah onun dısında dikkat ediyorum katılıyorum sana:KK19:
aynen cnm sabah ekmek yemek kilo vermeyi etkilemiyor tatsız tuzsuz şeyler yemekten daha iyi 1diim ekmek:kk77:

sağol canım, beklerim her zaman :KK68:, buğday yulafınada son verdim zaten, bakalım sabahları 1-2 dilim ekmek yiyebilirim..

[QUOTEsahil cnmbet, post: 39364766, member: 378280"]sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemez:KK66:
Tamam sagol cnm[/QUOTE]

hoşgeldin canım:KK68:

aynen cnm sabah ekmek yemek kilo vermeyi etkilemiyor tatsız tuzsuz şeyler yemekten daha iyi 1diim ekmek:kk77:

bencede yaaa sabah kahvaltılarına ekmek ekliycem, :kk77:

:kk77:öğlen:kk77:

1 por. tavuklu bezelye yemeği
1 por tel şehriye çorbası
(pirinç pilavı ve elmayı yemedim):KK76:

öğlen saat 12 gibi yürüyüşe çıktım :KK55:45 dakika yürüdüm ve belediye spor aletleriyle yaklaşık 10- 15 dk çalıştım :KK49:.. tlf adım sayar yüklemiştim fakat 45 dk yürüyüşe 1100 adım diyor:KK57:, bence daha fazla yürümüşümdür.. bir yanlışlık olmalı...:KK64:

:kk77:öğlen:kk77:

1 por. tavuklu bezelye yemeği
1 por tel şehriye çorbası
(pirinç pilavı ve elmayı yemedim):KK76:

öğlen saat 12 gibi yürüyüşe çıktım :KK55:45 dakika yürüdüm ve belediye spor aletleriyle yaklaşık 10- 15 dk çalıştım :KK49:.. tlf adım sayar yüklemiştim fakat 45 dk yürüyüşe 1100 adım diyor:KK57:, bence daha fazla yürümüşümdür.. bir yanlışlık olmalı...:KK64:
süpersin cnm hem çalışıp hem sporunu yapıyorsun:KK9::KK9:

Çok OTE="zBN bekliyorum hep post: 39370306, member: 641964"]sağol canım, beklerim her zaman :KK68:, buğday yulafınada son verdim zaten, bakalım sabahları 1-2 dilim ekmek yiyebilirim..

Tamam sagol cnm[/QUOTE]

hoşgeldin canım:KK68:

bencede yaaa sabah kahvaltılarına ekmek ekliycem, :kk77:[/QUOTE]
Cok doğru

Back
X