Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun cnm ben azıcık yağ damlatıyorumdün markette buğday kepeği aldım, ekmek yemediğimden belki bu hoşuma gider diye düşündüm ve sabah kalkıp omlet yaptım (tabi buna omlet denirse) diyet olduğundan yağ koymadım ve tavaya yapıştı, neyse o şekilde pişirdim yedim,sanırım ilk ve son denemem olacak
![]()
bende sevmıyorum cnm benımkı yulaf kepegıydı ama tadsız tuzsuz saman gibisen sevdin mi?
bende sevmıyorum cnm benımkı yulaf kepegıydı ama tadsız tuzsuz saman gibi![]()
sabahları 2 dılım yıyorum ben cnm bence sende ye sabahları nefsın körelsin ama sen biirsin yinedeyulaf kepeği bulamadığımdan buğday kepeği aldım, denemek için ama sevemedimneyse ben karatay diyetime devam edip ekmek yemiyeyim bari
![]()
sabahları 2 dılım yıyorum ben cnm bence sende ye sabahları nefsın körelsin ama sen biirsin yinede![]()
sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemezya bir türlü karar veremedim, bir yanım 2 dilim ye diyor bir yanım boşver yeme diyor, bilemedim, en iyisi 1 hafta ekmekli 1 hafta ekmeksiz tartılıp sonucuna bakmak olacak sanırım...
ben daha önceki diyetimde 20 kg civarı vermiştim ve karatay tarzı beslenmiştim, gayette memnundum ama işte acaba sağlıksız mı? ekmek yemek mi gerekiyor, tamamen sağlık açısından düşünüyorum.
sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemez![]()
ilaveten 50 adet beli dairesel çevirdim :)
ben yulaf ezmesi katıp yapıyorum arada ama çok az tuz ve baharat oluyor birde gurbet gibi çok az zeytinyağı koyuyorum daha doğrusu biraz koyum peçetenin ucuyla teflona yayıyorum yapışmıyor birde peynir koy zaten onda tuz var birşey olmaz tadı da fena olmuyordün markette buğday kepeği aldım, ekmek yemediğimden belki bu hoşuma gider diye düşündüm ve sabah kalkıp omlet yaptım (tabi buna omlet denirse) diyet olduğundan yağ koymadım ve tavaya yapıştı, neyse o şekilde pişirdim yedim,sanırım ilk ve son denemem olacak
![]()
evet tuzsuz saman gibibende sevmıyorum cnm benımkı yulaf kepegıydı ama tadsız tuzsuz saman gibi![]()
bende 1.5 dilim falan yiyorum ekmek sadece sabah onun dısında dikkat ediyorum katılıyorum sanasabahları 2 dılım yıyorum ben cnm bence sende ye sabahları nefsın körelsin ama sen biirsin yinede![]()
aynen cnm sabah ekmek yemek kilo vermeyi etkilemiyor tatsız tuzsuz şeyler yemekten daha iyi 1diim ekmekben yulaf ezmesi katıp yapıyorum arada ama çok az tuz ve baharat oluyor birde gurbet gibi çok az zeytinyağı koyuyorum daha doğrusu biraz koyum peçetenin ucuyla teflona yayıyorum yapışmıyor birde peynir koy zaten onda tuz var birşey olmaz tadı da fena olmuyor
evet tuzsuz saman gibi
bende 1.5 dilim falan yiyorum ekmek sadece sabah onun dısında dikkat ediyorum katılıyorum sana
geçerken uğradım bir kolay gelsin kızlar![]()
ben yulaf ezmesi katıp yapıyorum arada ama çok az tuz ve baharat oluyor birde gurbet gibi çok az zeytinyağı koyuyorum daha doğrusu biraz koyum peçetenin ucuyla teflona yayıyorum yapışmıyor birde peynir koy zaten onda tuz var birşey olmaz tadı da fena olmuyor
evet tuzsuz saman gibi
bende 1.5 dilim falan yiyorum ekmek sadece sabah onun dısında dikkat ediyorum katılıyorum sana
geçerken uğradım bir kolay gelsin kızlar![]()
Tamam sagol cnm[/QUOTE][QUOTEsahil cnmbet, post: 39364766, member: 378280"]sen bilirsin cnm ama ekmekten aldıgımız vitaminlerde var en azından sabah 1 dilim ye bence ben 2dilim yiyip kio verıyorum bence sabah yedıgın ekmek günü etkilemez![]()
aynen cnm sabah ekmek yemek kilo vermeyi etkilemiyor tatsız tuzsuz şeyler yemekten daha iyi 1diim ekmek![]()
süpersin cnm hem çalışıp hem sporunu yapıyorsunöğlen
1 por. tavuklu bezelye yemeği
1 por tel şehriye çorbası
(pirinç pilavı ve elmayı yemedim)
öğlen saat 12 gibi yürüyüşe çıktım45 dakika yürüdüm ve belediye spor aletleriyle yaklaşık 10- 15 dk çalıştım
.. tlf adım sayar yüklemiştim fakat 45 dk yürüyüşe 1100 adım diyor
, bence daha fazla yürümüşümdür.. bir yanlışlık olmalı...
![]()
süpersin cnm hem çalışıp hem sporunu yapıyorsun![]()