• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Ha haaa, eskiye göre bayaa az cnm, lakin size göre az olmayabilir

ilginçmis aslında, ben de yıllar önce emzirirken doğru durust diyet yapmadan 13 kg vermiştim :)

Canim aynen devam et bir hafta sonra kilo veremezsen biraz daha azaltirsin. Yani 300 gr versen bile aynen devam.

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yeşilçay + 1 ceviz ici

Oglen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Ara
2 gun kurusu kayısı+ 1 ceviz ici

Ara
Yeşilçay + 3 medine hurması

Aksam
1 kase mercimek çorbası
6 yk mantar ve biber sote etsiz
1 bardak ayran

Ara yesilcay
1 etimek
1 kk peynir

Canim aynen devam et bir hafta sonra kilo veremezsen biraz daha azaltirsin. Yani 300 gr versen bile aynen devam.
tamam cnm, insallah en az 500 vermek istiyorum

Teşekkür ederim canım
Bu aralar artılardayım ama regl olamadım bi türlü 3 gün gecikti ona canım sıkılıyor biraz
yoksa kardes Mi geliyor?

Menum bu kizlar 02 martta basladim adam akilli diyete
Menün güzel cnm, ben de 26 şubat mi neydi, ama doğru dürüst benimde o gunlerde sanırım

Teşekkür ederim canım
Bu aralar artılardayım ama regl olamadım bi türlü 3 gün gecikti ona canım sıkılıyor biraz

bir an önce olursun inşallah, regl şişkinliği fazla yaşamıyorum, bu konuda şanslıyım sanırım :)

Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yeşilçay + 1 ceviz ici

Oglen
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Ara
2 gun kurusu kayısı+ 1 ceviz ici

Ara
Yeşilçay + 3 medine hurması

Aksam
1 kase mercimek çorbası
6 yk mantar ve biber sote etsiz
1 bardak ayran

Ara yesilcay
1 etimek
1 kk peynir

afiyet olsun canım, bence emziren bir anneye göre gayet güzel ve doyurucu, et, balık tavuk bunlardan da almanı tavsiye ederim, özellikle öğlenleri :)

tamam cnm, insallah en az 500 vermek istiyorum

yoksa kardes Mi geliyor?

Menün güzel cnm, ben de 26 şubat mi neydi, ama doğru dürüst benimde o gunlerde sanırım

500 gayet ideal bence, bende istikrarlı bir şekilde en az 300- 800 arası vermek istiyorum :) tabi bu 1 kg olursa ayrı bir mutluluk olur :)

bu akşam işyerili oldum mesai devam ediyor

akşam yemeği

mantar çorba bir küçük parça ekmek

bir avuç fındık

kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata

bu akşam işyerili oldum mesai devam ediyor

akşam yemeği

mantar çorba bir küçük parça ekmek

bir avuç fındık

kibrit kutusu büyüklüğünde çikolata

afiyet olsun, bankada mısın yoksa?:KK43: oğlun nasıl oldu canım, görebildin mi?

bir an önce olursun inşallah, regl şişkinliği fazla yaşamıyorum, bu konuda şanslıyım sanırım :)

afiyet olsun canım, bence emziren bir anneye göre gayet güzel ve doyurucu, et, balık tavuk bunlardan da almanı tavsiye ederim, özellikle öğlenleri :)

500 gayet ideal bence, bende istikrarlı bir şekilde en az 300- 800 arası vermek istiyorum :) tabi bu 1 kg olursa ayrı bir mutluluk olur :)

Canim gecen hafta bol bol yedim bu hafta da var listem de kofte ve balik

spor bitti, yoğurt kürü zamanı :)

iyi geceler , yarına bol eksili günler hepinize :KK68:

spor bitti, yoğurt kürü zamanı :)

iyi geceler , yarına bol eksili günler hepinize :KK68:

Iyi geceler canim benim de hamile iken tutamadigim oruç borcumdan 6 tane kaldi. Onlari ginler uzamadan araliksiz tutayim bitireyim diyorum.... sonra diyete tam gaz devam ama aranizdayim yine. ..

Back
X